CHP'li Varol ;Kamu Çalışanlarına fena yüklendi "Vicdanınız sızlamıyor mu ?"

28 Mayıs için sahaya inen Varol kamu çalışanlarının imkanları AKP leyhine kullanmalarını sert dille eleştirdi ,hukuk öninde hesabını soracağız dedi

CHP'li Varol ;Kamu Çalışanlarına fena yüklendi "Vicdanınız sızlamıyor mu ?"

İbrahim Varol’u Hiç Böyle Görmediniz 
Milletvekilli adaylığı sürecinde ben üslubumu bozmayacağım ben üslubumu bozarsam kendisi için sert konuşuyor ,menfaatleri için öfkeyle hareket ediyor derler diye nezaketimden ödün vermedim ve vermeyeceğimde çünkü ben kendim için bir şey istemiyorum ben bu halkın hizmetinde olmak ,yanında durmak hakkını korumak için adayım ,ama halkımın ,milletimin haksızlığa uğradığı ,zulme uğradığı,dayatmaya maruz kaldığı yerde de hiç susmayacağım ,her bir ferdin adına tek tek konuşacak ,bağıracak Hak ile birlikte bu Halkı savunacağım ,dedi.
Bugün Patnos’ta Millet İttifakı paydaşları ilçe başkanları ile bir araya gelen İbrahim Varol ; Dün ne söylediysem bugünde aynısını söylüyorum beni hiç menfaatsiz bağrına basan ,teveccüh gösteren ,evinde ağırlayan ,İş yerinde misafir eden ,sokakta selamlayan halkımın kavgasından asla vazgeçmeyeceğim.
AKP’nin etkin koltuklarında görev yapanların,  bu ile bürokrat değil kamu hukuku gözetmeyen ‘’partizan memur ‘’göndererek; hemşerilerimin hakkını gasp eden, hukukunu çiğneyen ,yoksulluğunu istismar eden, iktidar partisine oy devşirmek için hakkını lütufmuş gibi sunan yandaş kamu görevlilerinin bu vicdansız tutumlarına ve onları ısrarla orada tutanlara karşıda tüm gücümle mücadeleye devam edeceğim.
Şimdi burada sizlerin huzurunda seslenmek istiyorum 
Ey AKP’nin Militan Bürokratları ,Ey AKP’nin Hak bilmez idarecileri ,Vicdanınız Rahat mı ?
Varol ; 14 Mayıs seçim çalışmaları süresince şunu gördük ki 21 yıllık iktidarlarında insanımızı fakir bırakan ekonomik politikalara imza atarak vatandaşı nana muhtaç hale getiren AKP halkımızın bu yoksulluğundan menfaat devşirmeye ve yoksulluğumuzu istismar ederek çetelerini ayakta tutmaya devam ediyor.
Bu ilin en tepesinden en son noktasındaki kamu görevlileri ,sosyal yardım vakfını seçimde AKP’ye peşkeş çekiyor.Ülkeyi yasa boğan büyük felakette vatandaşlarımızın deprem bölgesine gönderdiği yardım kolilerini bile gariban halka rüşvet olarak  dağıtma edepsizliğini de sergiliyor.
Bu ülkeyi düşünen ,bu halka saygısı olan yöneticiler biraz vicdanlı olsalar bu halka bu alçakça davranışı reva görürler mi.
Hiç mi vicdanınız sızlamıyor, hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz bunca yolsuzluğun içine batmış bu yolsuzlukları kendi eli ile hazırlamış ve imza altına almış bu yolla yandaşlarının haksız kazançlarla lüks hayatlarını idame ettirmesinin zeminini hazırlamış olan sizler hiç mi hesap gününden korkmadınız da halkın iradesine tehditle ,şantajla aşağılayarak ipotek koymaya çalıştınız?
21 yıldır bu iktidarla birlikte vatandaşın yoksullaşmasına sebep olan mülki amirler etkin noktalarda kamu çalışanları siyasete soyunmak niyetindeyseniz istifanızı sunar militanlığını yaptığınız partiden aday olur kendi cebinizdeki parayla da propagandanızı yaparsınız.
Devletin malını milletin hakkını seçim çalışmalarında rüşvete ,tehdide dönüştürmek ahlaksızlıktır  biz buna asla müsaade etmeyeceğiz artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak yaptığınız yanınıza kar kalmayacak.
Varol konuşmasında İktidar’da ki koltuk sahiplerine de seslenerek ; Bu ülkenin geleceği için iktidar koltuğunu işgal edenler vicdanınız sızlamıyor mu yaptığınız bu hukuksuz uygulamalar sonucu insan ayrımı yaparken hak hukuk çiğnediğinizin farkında değil misiniz.? 
Bu liyakatsiz kadrolarla fakirin ,fukaranın garibin ,gurebanın hakkını yandaşlarınıza peşkeş çekerken hangi haktan ,hukuktan adaletten bahsedeceksiniz .
Sizler AKPnin hırsız kadrolarının fakirleri tespit edip onların çaresizliğini yoksulluğunu bilerek ,onlara paralar verirken o insanların çaresizliği ve gözlerindeki  mahcubiyeti eksikliklerini gördüğünüzde ne düşündünüz hallerine acımadığınızı ,vicdanlarınızın acımadığını sızlamadığını tahmin edebiliyorum. Aksine Sevinç yaşadınız, yazıklar olsun size bunu yapanlara, yardım edenlere yazıklar olsun   Dağıttığınız paralar babanızın parası değil Beytülmaldır yetimlerin parasıdır
Yarın vatandaşın karşına çıkıp iradesine ipotek koyduğunuzu nasıl izah edeceksiniz.Hiç mi Allah’tan korkunuz yok sizin. Halk yoksulluk içinde  kıvranırken lüks odalarınızda halka tepeden bakan  ve çaresizliğini istismar eden sizler bunun hesabını sizden sonraki kuşaklara nasıl vereceksiniz. Torunlarınız sizi hak bilmez hukuk tanımaz bir zalim olarak hatırlayacaklar .Seçim kazanmak için onurunu kaybedenler olarak anılacaksınız bunu hiç mi düşünmez ,bu içine düştüğünüz durumdam hiç mi utanmazsınız.  

Ama sabredin çok az kaldı biz size cevabımızı 28 Mayıs günü sandıkta vereceğiz İnşallah hep birlikte 28 Mayıs’ta Kemal KılIçdaroğlu’na verdiğimiz oylarla iktidarınızın da bu devlet adamı bilincinden, Ahlakından  uzak  olduğunuzdan sonunuz gelmeyecek mi zan ediyorsunuz sizin de sonunuz gelecek dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 12 ay Önce

VAllah bu adam çok emek verdi seçilmediğine üzüldüm il yönetimi de onun çeyreği kadar çalışsaydı kesin seçilirdi

Mahmut Güzel
Mahmut Güzel - 12 ay Önce

İbrahim bey düne kadar ak patli din ne olldu CHP iktidar havası yakldı hemen oraya koştunuz ömür bilah alamdigniz oyu HDP sayesinde aldın teşekkür edeceğinize Nankör Luk etmeyin millete bunu Selo yüzünde verdi doğu ve güneydoğu CHP kendileri bile inanamyacığı oyu aldı Selo için bunuda herkes bilsin senin ve CHP'nin oyu değil

Zeyno
Zeyno - 12 ay Önce

HDP CHP bir çalıştınız şimdi neyin derdiseniz miting yaptınız sozde CHP ama bayraklariniz hep hdp ağrı verdi HDP aldı bunuda paylaşın lütfen nedense yazdıklarımı yarısından çoğu paylaşılmıyo

Doktor
Doktor @Zeyno - 12 ay Önce

Admin ve sayfa yöneticileri işlerine geleni paylaşıyorlar hangisi pirim yapicak diye

Memur memur
Memur memur - 12 ay Önce

Siz düne kadar soylunun etrafında frldak gibi dunen akp de sen ve amcan aday olmadınzmı göklere cıkardınız ihale biti menfaatnız bitti şimdi de Akp yi kötlyorsunuz bu sizin siyasetiniz hadi oradan kimseye Çamur atmayın kazansaydın ikinci savcı sayan gibi yine Ak Parti'ye giderdiniz

YUNUS ARSLAN
YUNUS ARSLAN - 12 ay Önce

siz dun akp tideydiniz bugun ne oldu zulme uğradın ibrahim bey hangi zülüme üğradınız çok merak ediyorum

ÖMER SÖYLEMEZ
ÖMER SÖYLEMEZ - 12 ay Önce

hani vijdan inanınki körermiş

Cem
Cem - 12 ay Önce

Yazık Şahsiyetine Baktım Gipta duydum böyle bir hemşerim var Konuşmasına baktım şahsiyetine hiç alakasım olmayan sözler İktidar hukuksuzsa ya zilen deresini kana boyayan CHP mi adaletlidir gerçi sizin varolların adalet anlayışı bu işte yillardır görüyoruz sizi

Cem
Cem - 12 ay Önce

Güzel Cevap vereceksiniz chp ile 1930 yıllarda olduğu gibi bir zilan deresinin tatbikini bir dahami yapacaksiniz zalimlerle beraber olmak zalimliktir.


SIRADAKİ HABER