Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar, Yıldızlarla Aynı Sahneyi Paylaştı

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ROMA MEDYA tarafından düzenlenen Business World Awards (İş Dünyası) ödül töreninde Türk sinemasının ünlü isimleri İlyas Salman ,Orhan Gencebay ve Aydemir Akbaş'la aynı sahneyi paylaştı.

Doğubayazıt Belediye Başkanı  Acar, Yıldızlarla Aynı Sahneyi Paylaştı

Özge Ulusoy'un sunuculuğunu yaptığı, sanat, siyaset ve  iş dünyasının renkli simalarının bir arada olduğu ödül gecesinde, yapılan araştırmalar ve anket sonucu, Belediye Başkanımız Sayın Yıldız Acar yılın en iyi hizmet veren ilçe Belediyesi ödülünü aldı. 

Sinema dünyasının duayenlerinden olan İlyas Salman, Aydemir akbaş yaşam boyu onur ödülüne layık görülürken, SHOW haber, haber global, CNN , FOX TV ,BEİN SPORT gibi kanallar ise  yılın en iyi haber spikerleri ödülü aldı. 

İstanbulda düzenlenen ve Adeta Yıldızlar geçidi olan gecede ,Yapmış olduğu çalışmalar ve bölge halkına sağladığı güven ile, Belediyecilik alanında yeniliklerle adından sıkça söz ettiren Doğubayazıt  Belediyesi ve Belediye Başkanımız Sayın Yıldız Acar, bütün dikkatleri üzerine topladı. Bütün salonun alkışları ile Özge Ulusoy'un elinden yılın en iyi hizmet veren Belediyesi ödülünü alırken, yaptığı konuşmada; 

'' Doğunun en doğusundan ve güneşin umuda doğduğu şehrimizden, yani Doğubayazıt'tan herkese selamlar sevgiler. Öncelikle benim için çok büyük öneme sahip olan  bu ödülü,  samimi, sıcak ve misafirperver Halkım adına aldığım için çok mutluyum. 

Bizler artık  temel Belediyecilik anlayışının çok ötesindeyiz. Hergün yeni bir proje üretiyor,  ve katılımcı  bir yapı ile halkımızla iç içe yaşıyoruz . Bölgenin her sorununu analiz ettik ve üstesinden gelmek için büyük çaba harcıyoruz.  
Sosyal sorumluluk projeleriyle de her imkanı halkımıza sunmaya çalışıyoruz ve bunu başarıyoruz.  Bilindiği gibi son dönemde  dünyadaki ekonomik krize  aldırış etmeden, bütün imkanlarımızı  doğru zamanda ve doğru yerde kullanıyoruz. Ve bu bizi gittikçe güçlendiriyor.
Kısacası başarıya giden yol hep engebelidir. Ama biz bu engelleri hep yok saydık ve başardık.
mevlana'nın dediği gibi "sen yola çık yol San görünür ". Bizde halkımız için çıktık yola.
Buradan Doğubayazıt'a Selamlarımı iletiyorum, Bu güzel ve anlamlı gecede nazik davetiniz için halkım adına teşekkür ediyorum " dedi.

banner47

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2022, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER