Duayyen Sendikacı Ağrı Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı

DİSK Ağrı İl Başkanı Ersin Erincik Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yaptı.

Duayyen Sendikacı Ağrı Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı

DİSK Ağrı İl Başkanı Ersin Erincik Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yaptı.

Kentte sendikal mücadelesi ile tanınan Ersin Erincik 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Ağrı Belediye Başkan Adaylığı için DEM Parti’ye başvurusunu gerçekleştirdi.

Erincik adaylık başvurusuna ilişkin yaptığı açıklamada ; Ağrı Belediyesi eş başkanlığı için başvurumu yaptım. Halkçı, özverili ve mücadeleci sözümle, partimizin ilkeleri çerçevesinde halkla birlikte, halk için yürüyeceğim. Işçi bireyi olmaktan gurur duyuyorum. Bu kentin emekçileri, ezilenleri ve emekçi halk adına aday adayı oluyorum,dedi.

DEM Parti Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı Ersin Erincik Kimdir ?

1970 Yılında Ceylanlı Köyünde dünyaya gelen Ersin Erincik İlkokulu köyde tamamladıktan sonra Atatürk Orta Okulunda okuduktan sonra Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünden mezun oldu..

1996 yılında işçi olarak girdiği Ağrı Belediyesinde çeşitli kademelerde idarecilik görevini yürüten Erincik 2002 yılında üyesi olduğu DİSK Genel İş Sendikası Ağrı Şube başkanlığı görevine getirildi.

Aktif olarak hala Genel İş Sendikası Genel Disiplin Kurulu başkanı ve DİSK Genel İş Sendikası bölge başkanlığını görevini yürüten Erincik DEM Pari Ağrı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Erincik evli 1’i kız 4 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023, 19:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM TAŞAR
ADEM TAŞAR - 5 ay Önce

hayırlı olmasın

Barış Barış
Barış Barış - 5 ay Önce

Nihayet aklı başında halkın içinden memleketin tozunu yutmuş çamuruna yürümüş herzaman belediye çalışanlarının yanında olmuş gece hastası olanı duymuş koşmuş hastaneye cenazeyi duymuş baş köşede olmuş hani adam gibi adam derlerya ta kendisi Ersin başkan ha bu arada inanın hdp ye oy vermiş biri değilim ama parti ne olursa olsun önemli olan dürüst çalışkan memleketin problemlerini yakinen bilen biri olduğuna inandığım için iki kelam yazmak istedim.yolunuz açık olsun

Zülfo
Zülfo - 5 ay Önce

Bari bu sefer erinciki aday yapsınlar. Adam her seçimde aday bu kadar vefalı aday yok. Bari bu sefer aday yapsınlar. AKP'den de oy alır..

SIRADAKİ HABER