Erbakan'ın Son Varisi Ağrı'dan Aday Olmak İçin İstifa Etti

Millet ittifakı içinde yer alan Saadet Partisi Ağrı İl Başkanı görevinden istifa ederek adaylık başvurusu yaptı.

Erbakan'ın Son Varisi Ağrı'dan Aday Olmak İçin İstifa Etti

Erbakan’ın son varisi aday olmak için istifa etti

Milli Görüş Hareketinin Lideri Milli Selamet Partisi ,Refah Partisi ve son olarak Saadet Partisi kurucusu ve Genel Başkanı Merhum Necmettin Erbakan’ın son varisi Saadet Partisi Ağrı İl Başkanı Avukat Ahmet Kaya Partisinden Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti.

2020 yılından itibaren partisinin il başkanlığı görevini tüm meşakkatleri ile üstlenerek mücadelesine devam eden Saadet Partisi Ağrı İl Başkanı Ahmet Kaya milletvekili adayı olmak için il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

1978 yılında Ağrı’nın Eleşkirt İlçesinde dünyaya gelen Kaya ilk ve orta okulu Eleşkirt’te tamamladıktan sonra Lise öğrenimini Niğde de yatılı olarak tamamladı.

2006 yılında yerleştiği Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Kaya kendi hukuk bürosunda serbest avukatlık mesleğini icra etti.

Gençlik yıllarından itibaren Saadet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev üstlenen Avukat Ahmet Kaya 2020 yılından itibaren sürdürdüğü Saadet Partisi Ağrı İl Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldu.

Evli ve 4 çocuk babası olan Kaya'nın Saadet Partisi listelerinden 1. Sıra milletvekili adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2023, 00:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER