Erincik Ağrı Belediyesine Sert Çıktı

Erincik ;burnunuzdan getirir ,söke söke alırız.

Erincik Ağrı Belediyesine Sert Çıktı

Disk Ağrı Şubesi tarafından tertiplenen İftar Yemeğinde Genel İş Sendikası Başkanı Ersin Erincik Ağrı Belediyesine Ateş Püskürdü.

Ağrı Belediyesinde çalışanların fazla mesailerinin ödenmediği gerekçesi ile öfkeli olan Erincik Fitil filit burnunuzdan getiririz dedi.

Erincik Hafta sonu 1 Mayıs ve 23 Nisan gibi resmi tatillerde çalıştırılan işçilerin fazla mesailerinin ödenmemesi konusuna değinerek belki Savcı Sayan’ın haberi yoktur ama Ahmet Tunç’la 3 kez görüştüm onun için onun adını verebilirim buradan açıkça ifade ediyorum biz tek kuruşunuzu içerde bırakmayız işçinin alınterini fitil fitil burnunuzdan getiririm, dedi.

Ersin Erincik Ağrı Belediyesinin sergilediği tavrın birim amirlerini de zor durumda bıraktığına değindi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a seslenen Erincik bu insanlar hafta sonu çalıştımı 1 Mayıs ta 23 Nisan da çalıştımı, birim müdürleri bunları işledimi ,işledi ama bu çalışmalar arkadaşlarımızın maaş bordrosuna yansıtılmadaı.

Birkaç gün önce Şeref Deniz isimli arkadaşımız maaş bordrosu ile birlikte mesaisinin ödenmemesine itiraz ettiği için hemen birimi değiştirilerek temizlik hizmetlerine verildi.

Biz arkadaşlarımızın emeklerini kimsenin yanına kar bırakmayız bunları fitil fitil burnunuzdan getiririm .

Konu emek odlumu siyaset tanımayız.Bu mübarek günlerde ne kendi huzurumuzu ne arkadaşlarımızın huzurunuzu kaçırmak istemiyoruz.

Seçimden önce verdiğiniz vaatlerinizin sözlerin arkasındamısınız?İşçiden kaçmaya gerek yok ,işçiye mobbing uygulamaya gerek yok.Başta birim müdürlerinize saygılı olun.Birim müdürlerinizi işçilerin yanında itibarsızlaştırıyorsunuz.

Zabıta Müdürümüz burdamıdır ,Otogar müdürümüz burdamıdır itfaiye müdürü hakeza haftasonu çalıştırdığınız ,bayramlarda çalıştırdığınız işçi arkadaşlarımızın mesai puantajlarını tuttunuzmu tutmadınız mı ? Tuttunuz.Götürüp verdiniz mi ,evet.Mesaileriniz ödendimi,hayır.

banner47
Niye Ödemiyorsunuz ? Ödemiyorum.

Vallahi biz hiç kimseye haraç vermedik.Aksi takdirde bunları faizi ile birlikte söke söke alırız .

Belki Savcı Bey’in bilgisi yoktur.buradan basın aracı ile onbuda haberdar ediyoruz.

İyi bir ekip kurun, bizi de ekibe dahil edin,çünkü personel yapısını sizden daha iyi biliyoruz.

Böyle mesaileri tırpanlayarak, işçiye baskı yaparak ,mobing uygulayarak olmaz. Vallahide billahide bunu sizde biliyorsunuz Allah ta biliyor dünyada biliyor bir yere varamassınız ,dedi.

Erincik Belediyelerin mali tablosunu seçilen arkadaşlarımız zaten biliyordu,kayyumdan devraldıkları enkazın sorumlusu biz değiliz dedi.

Erincik program sonrasında Ağrı 1970 Spor için sendika üyelerine aylık 10 Lira bağış kesintisi yapmayı teklif etti.

Sendika üyelerinin de kabulü ile DİSK Ağrı şubesi Ağrı daki tüm üyelerinden aylık 10 lira bağış toplama kararı aldılar.

YORUM EKLE
YORUMLAR
2009 mağduru
2009 mağduru - 5 yıl Önce

Sayın Erincik bey 2009 yılında sapık başkanınız yüzlerce kişiyi işten çıkardığında neden sesiniz çıkmıyordu. Devran döndü sizlerin burnunuzdan gelecek bunlar.

ağrılı
ağrılı - 5 yıl Önce

Birazcıkta şu memleketi soyan Sgk yı ve bu benzer kurumları trilyonlar dolandıranlara da sert çıksanız ne güzel olur sizleri yetimin hakkını yiyen şehitlerin hakkını devletini soyup haksız kazanç elde edenler için de meydanda görmek isteriz

SIRADAKİ HABER