Hazal Aras ; Bu Utanç Verici Görüntüyü Sonlandıracağız

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras yerel seçimler öncesi uygulanabilir projeler ve sürdürülebilir hizmetler başlığı ile vatandaşlarla paylaştığı vaatlerini hayata geçirebilmek için sahaya indi.

Hazal Aras ; Bu Utanç Verici Görüntüyü Sonlandıracağız

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras yerel seçimler öncesi uygulanabilir projeler ve sürdürülebilir hizmetler başlığı ile vatandaşlarla paylaştığı vaatlerini hayata geçirebilmek için sahaya indi.

Aras tebriklerin ve taleplerin çok yoğun sürdüğü 1 aylık süreci geride bıraktıkları zaman dilimi içinde de öncelikle Ağrı Belediyesine kurumsal bir kimlik oluşturmak ve çalışma arkadaşlarını belirlemek yönünde değerlendirdiklerini ve yapılacak hizmetlerin takviminin oluşturulduğunu ifade etti.

Aras ; Bugün geldiğimiz noktada hemşerilerimizin yoğun teveccühü ile sürdürdüğü ziyaretlerin minimuma inmesi ile birlikte zaman bulduğumuz sürelerde tespit ettiğimiz eksikliklerin giderilmesi için oluşturduğumuz takvimi uygulamak için sahaya indik,dedi.

Ağrı Belediyesinin tüm birimleri ile yeni bir kent inşa etmek için hazırlıklarını tamamladığını söyleyen Aras bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kümeevler olarak isimlendirilen bölgede vatandaşlarımızın yaya ulaşımında yaşadığı sorunun giderilmesi için teknik ekibimiz ve çalışma arkadaşlarımızla son değerlendirmeyi yaptık. Projesi hazırlanan köprünün yerleştirileceği bölge için DSİ ile gerekli yazışmaları gerçekleştirdik. Gerekli prosedürün tamamlanmasının ardından 2024 yılına yakışmayan bu yoksunluğu sonlandırmak için en kısa zamanda temel atma ve inşa sürecimizi de tamamlamak gayretindeyiz.

Aras ; Söz verdiğimiz üzere yeni bir zihniyet inşasında hemşerilerimizin hizmetinde kullanılmak için bizlere teslim edilen hizmet bütçenin tek kuruşunu birilerinin haksız kazanç elde etmesine aracı olmayacak tüm bütçemizi vatandaşlarımızın konfor alanlarını geliştirmek ve yaşanabilir bir Ağrı inşa etmek adına yoğun bir emekle kullanmaya devam edeceğiz.

Bugün Kümeevler de yurttaşlarımızın yaşadığı bu çileyi sonlandırmak ve Ağrımızı çağın 100 yıl gerisindeki bu utanç verici görüntüden kurtarmak için ilk adımımızı atmış bulunmaktayız.

Bundan sonrada yaşam alanlarının tümünde eksikliklerin giderilmesi için gerekli tüm çalışmaları bir takvim çerçevesinde sürdürmeye devam edecek, yaşanabilir bir Ağrıyı aynı zamanda sosyal belediyecilik ile tanıştırma sürecini de hızla hayata geçireceğiz.Bize inanan ve bize güvenen yurttaşlarımızın beklentisini boşa çıkarmayacağız .

Tüm Ağrılılar müsterih olsun göreve geldiğimiz gün itibari ile Ağrı Belediyesi arpalık olmaktan çıkmıştır. Hizmet kurumu kimliğini kazanmıştır,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
A kerim
A kerim - 1 hafta Önce

Hazal şimdi gerçeklerle yüzleşme zamanı herşey lafla olmuyor reyisin meşur bir sözü var icraat lazım icraat

Emrah ışık
Emrah ışık - 1 hafta Önce

Hazal hanım gerçekler ortaya çıktı herkes patlar... ben herdeylm Ya ALLAH BİSMİLLAH

SIRADAKİ HABER