Hazal Aras'ın Mesai Mefhumu Yok

Göreve başladığı günden beri bir taraftan tebrikleri kabul eden Aras diğer taraftan sahadaki belediye çalışmalarını yerinde kontrol etmeyi sürdürüyor.

Hazal Aras'ın Mesai Mefhumu Yok

Ağrı Belediyesi yol bakım onarım çalışmalarına başladı.

Göreve başladığı günden beri bir taraftan tebrikleri kabul eden Aras diğer taraftan sahadaki belediye çalışmalarını yerinde kontrol etmeyi sürdürüyor.

Ağrı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahalle ve sokaklarda yol bakım ve onarım hizmetleri çalışmalarına başladı.Mahalle aralarında ki bozuk yollara yapan Ağrı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını Ağrı Belediye Başkanı Hazal Ara yerinde inceledi.

Temmuz ayında yol yapım çalışmalarına başlamayı planlayan Ağrı Belediye Başkanı Aras yol bakım onarım çalışmalarına ilişkin görselleri paylaştığı sosyal medya hesabında ‘’ Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen yol bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledik. Samimiyetimiz, coşkumuz ve hizmet aşkımızla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.’’ İfadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tebrikler
Tebrikler - 2 hafta Önce

Batıkent mahallesi ve merkez dışındaki mahalleler afrika görüntüsünden kurtar sayın başkan. Kentsel dönüşüm yap

Ela
Ela - 2 hafta Önce

Batıkentte park yeri var ama çöplük orasi için de çalışmalar yapılsın kaldırıma yapılan kümes kaldırılsın cok pis kokuyor lütfen

Hilal Özer
Hilal Özer - 2 hafta Önce

Hazal hanım'a sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz gelen gideni aratıyor diyorlardı bu sefer öyle olmadı etrafımızdaki çöpler azalmaya başladı bir de su sorunlarımız var onlar da halledilse çok güzel olacak saygılarımla

zafer
zafer - 1 hafta Önce

maalesef bizde çevre temizliği kültürü hiç gelişmiyor temizlemekten ziyade temizlik kültürünü geliştirmek lazım başarılar diliyorum

Admin
Admin - 2 hafta Önce

Bu memleket yüzyıl böyle gelmiş yuzyıl böyle gider vesalam

Fazla çalışma kayyum atarlar
Fazla çalışma kayyum atarlar - 2 hafta Önce

Patnos taki Emrah gibi hırsız tembel olursa kayyum atanmaz

Berat
Berat - 2 hafta Önce

Benim şehrim

Yavuz Yılmaz
Yavuz Yılmaz - 7 gün Önce

Mesai mefhumu ile ne alakası var yapacak tabii, işinin adı ne, işi bu ağrı halkı olarak ne kadar da meraklıyız işini yapanı görevini yapanı poh pohlamaya.

SIRADAKİ HABER