Hizmet’ten, Hezimet’e Ağrı Belediyesi

Taner Söylemez yazdı

Hizmet’ten, Hezimet’e Ağrı Belediyesi

Hizmet’ten, Hezimet’e Ağrı Belediyesi

Elinde Süper Mario etiketi ile musluk başında bekleyenler madalya takacak bir hizmet bulamayınca kulp takmaya ,kumpas kurmaya başladılar.

Kamuoyunda sert eleştirilerin hedefine oturan Ağrı Belediyesi ‘’ağlama ekibi’’ Başkan Sayan’ın ulusal gündem salvolarının da karşılık bulamaması sonrasında akıllarınca yeni bir strateji geliştirdiler .

AKP milletvekili Ekrem Çelebi’nin son zamanlarda yürüttüğü görüşmeler sonrasında kamuoyunda daha fazla yer almasının hazımsızlığı ile ilk kurşunu kendi vekillerine sıkmak yoluyla gündem yaratma çabalarınında karşılık bulmaması sonrası bu kez kentte ‘’Hakka tapar,Halkı tutarız’’ şiarı ile Ağrı’nın gündemini oluşturan Basın Birliğini hedeflerine oturttular.

Yolsuzluğun ve yoksulluğun tamda karşısında tavır koyan ve ortak hareket eden Basın Birliğine karşı önce imalı göndermelerle bulunanlar siyasi erk’i de arkalarına alarak Basın Birliğinin ahenkli çalışmasını sekteye uğratma girişimi içinde oldular.

Nazi Kampına göndersen yağından sabun çıkmaz adamlar (!), kaygan zemindeki danslarını bu kez kumpaslarla süsleyerek tekçi,faşist zihniyetlerinin tezahürü ile sahne aldılar.

Aslında Barış Pınarı Harekatı sekteye uğratmasa ‘’Adalet Komisyonu ‘’adı altında sözde mahkemelere çok kez zemin hazırlamış,şahitlik etmiş en iyi bildikleri yöntemlerini devreye sokacaklardı.

O olmayınca Ağrı Adliyesinden bir Zekeriya Öz çıkarırmıyız hevesi ile gece yarısı operasyonu çekerek Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram hakkında suç duyurusunda bulundular.

Siyaset bazen olmazı oldursa da gece yarısında evinden alınan Nuri Bayram ‘’Türk Adaletinin tecellisi ‘’ ile ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı.

Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram dün gözaltı yaşadığı süreç sonrası dijital iletişim cihazlarını da’’ kendi gönül rızası ile araştırılması için teslim ederek ‘asayiş şube müdürlüğünden ayrıldı.

Henüz hafızalarımızda tazeliğini koruyan ‘’Ergenekon Kumpas Davasının ‘’seyrini yakından bilenler olarak ,ölümlü trafik kazalarını bile bir gün sonra servis edecek kabiliyette ki hantal basının ortak zamanlı geçtiği ‘’Kafkas Kartalı Nüri Bayram’’ başlıklı haberlerin hangi merkezden yönetildiğinin de farkındayız.

Ağrı’nın güncel ve gündem haberlerinin servis edildiği,hırsızlığın,yolsuzluğun,hukuksuzluğun ifşa edildiği birliğimize ve başkanımıza yönelik bu itibar suikastini gerçekleştirenlerin muradının ne olduğunu da çok iyi gözlemleyebiliyoruz.

Bu sebeple Ağrı Basın Birliği olarak Ağrı’nın hak ve hukukunun korunması noktasında ucu nereye dayanırsa dayansın mücadelemizin bu fetövari kumpaslarla sekteye uğratılamayacağını hatırlatarak

Ağrı’ya Hizmet vaadi ile gelip hezimet yaşatan Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç’a Başkan’Inın (Savcı Sayan’ın)yol olmadığı için atlı kızakla dolaştığı mahalle yollarını gündemine almasını ve mesaisini bu yönde harcaması gerektiğini tavsiye ediyoruz.

Çünkü bu kentte herkes Ağrı’nın kuşunu da memleketin puşt’unu da iyi bilir ..

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2019, 14:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Meraksız
Meraksız - 4 yıl Önce

Taner bey tespitlerde eksik var fazla yok, anlaşılan o ki iki tarafın savaşına şahit oluyoruz, yalnız bir taraftaki gazetecilerin sahibi savcı sayan onu anladık, da diğer tarafta kim var ?
Savaşta herşey mübahtır, söylemez iyi bir, kılıçlar çekilmiş bu saatten sonra savcının hiç bir teklifi geçerli olmayacakmı?
O halde savunma mekanizmanız sağlam olmalı, ha bide ulusal medyayı kullanabilirsiniz savcı sayanı ulusal medyada seven yok ki.
Halen merak ediyorum, savcının karşısında kim var ?
Ekrem Çelebi mi ?

vatandaş
vatandaş - 4 yıl Önce

Yine kaldırım siyaseti bıktık her yıl kaldırım sök kaldırım yap amaç hizmet değil kupunu doldurmak

Ayhan bozdağ
Ayhan bozdağ - 4 yıl Önce

AKP ve savcı sayanın balonları patlatmaya başladı bu adam gerçekten nasıl başkan oldu ...

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Yeter artık her ay aracımızın alt takım parçalarını değiştirmek zorunda kalıyoruz lafla gemi yürümüyor icraat istiyoruz

04
04 - 3 yıl Önce

Eline sağlık bir sen kaldın sende yazmaktan vazgeçme sakın

İsimsiz
İsimsiz - 3 yıl Önce

Yaptığınız habercilik algı oluşturmaktan başka birşey değil siyasi görüşünüze göre haber yapıp düzmece resimlerle yandaş olduklarınızı övüyor karşıt görüştekilere sövüyorsunuz. Eminim bununlada gururlanıyorsunuzdur. Ee yani sizde gazetecisiniz herhalde.

SIRADAKİ HABER