İyi Parti'den Samimi Açıklamalar

İyi Parti Ağrı İl Başkanı Cengiz Alparslan ‘’Ağrı’yı iyi günler bekliyor ‘’ İyi Parti Ağrı İl Başkanı Cengiz Alparslan yaklaşan 31 mart mahalli idareler seçimlerine ilişkin bir basın bildirisi paylaştı.

İyi Parti'den Samimi Açıklamalar

İyi Parti Ağrı İl Başkanı Cengiz Alparslan ‘’Ağrı’yı iyi günler bekliyor ‘’ İyi Parti Ağrı İl Başkanı Cengiz Alparslan yaklaşan 31 mart mahalli idareler seçimlerine ilişkin bir basın bildirisi paylaştı. Alparslan;Partimizin genel politikasına paralel Ağrı da aday belirleme sürecinde de çok titiz bir çalışma yürüttük ve çalışmalarımızın tamamında tüm teşkilatlarımız ve yöneticilerimizle birlikte Ağrı ve İlçelerde hedefe en yakın isimlerle yola çıktık.Patnos’a Hamidullah Denizhan kardeşimiz,Tutak ta Süleyman Çetin başkanımız ve Diyadin ilçemizde de Rıza Karakuş’la hedefe odaklandık yine Patnos’un Dedeli Beldesinde de Ekrem Geçer ile hedefe ulaşacağımıza kesin gözüyle bakıyoruz.Türkiye’nin en genç partisinin genç adayları bu seçim sürecinde halkımızı bütünü ile kucaklamayı temel şiar edinmiş durumdadır. Yine Ağrı Merkez için tüm katmanların yakından tanıdığı ve meslek hayatındaki duruşu ile her siyasi görüşüşten insanımızın takdirine ulaşmış genç bir kardeşimiz Taner Söylemez ile start aldık. Gerek Ağrı da gerekse ilçe ve beldelerimizde Ağrı’yı bu makus talihinden kurtaracak ve Ağrılılara hak ettikleri hizmeti hiçbir ayırım gözetmeden kapı kapı taşıyacak bir anlayışla çıktığımız yolda siz kıymetli vatandaşlarımıza mahcup olmamayı Cenabı Allah’tan diliyor, tüm hemşehrilerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2019, 12:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali hüsamettin ALPTEKİN
Ali hüsamettin ALPTEKİN - 5 yıl Önce

Merhaba değerli başkan,partin ne olursa olsun senin iyi niyetini ve adam gibi duruşunu yıllarca yaptığın şoförler cemiyeti başkanlığında bütün ağrı halkı gibi bende yakından biliyorum,.
Sana ve taner kardeşim e başarılar dilerim değerli dostum selamlarimla

SIRADAKİ HABER