Kenan Engin'den Teşekkür Mesajı

Ağrı'da bugün gerçekleştirilen temayül yoklaması sonrası AK Parti Aday Adayı Kenan Engin bir teşekkür mesajı yayımladı.

Kenan Engin'den Teşekkür Mesajı

Engin mesajında ;

''Teşekkürler 
Güzel şehrimiz Ağrı’ya bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra daha fazla hizmet edebilmek için 16 Kasım 2023 tarihinde Belediye Başkan adaylığı için "bismillah" diyerek yola çıktım. Aday adaylığı sürecimin başlamasından bu yana birçok kardeşimi gerek ziyaret ederek gerekse arayarak hem fikir ve önerilerinden istifade etmeye hem de destek ve dualarına talip olmaya çalıştım. Bu süreçte kapısını ve kalbini açan tüm dostlarıma bir kez daha candan teşekkürlerimi sunarım. 
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçime giden önemli aşamalardan bir olan temayül yoklaması Ak Partimizin Genel Merkezinden katılımcılar ve Ağrı İl Yönetimimizin tüm kademelerinin yoğun katılımı ile 26.11.2024 Pazar günü gerçekleştirildi. 
Tam bir birlik ve beraberlik havası içinde geçen temayül yoklamasında tercihlerini şahsımdan yana kullansın ya da kullanmasın katılım sağlayan teşkilatımızın ana kademesinden, kadın kollarına, merkez ilçe teşkilatından, gençlik kollarına, il genel meclisinden, belediye meclis üyelerine ve mahalle temsilcilerine kadar her kademedeki kıymetli mensuplarına…
Yapılan organizasyonda emeği geçen partimizin fedakar üyelerine, centilmence bir yarış sergileyerek parti misyonuna yakışır nezakette bulunan tüm aday adayı arkadaşlarıma…
Süreci başından itibaren takip ederek bizleri yalnız bırakmayan basınımızın güzide mensuplarına, Salonun içinde ve dışında güvenlik önlemlerini titizlikle yürüten emniyet mensuplarımıza çok teşekkür ederim.
Yapılan temayül yoklamasının ülkemiz ve ilimizin siyasetine yeni ve güzel kazanımlar sunmasına, ayrıca partimizin demokratik duruşuna büyük katkılar sağlamasını dilerim.
Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda memleketimiz ve milletimiz için en hayırlı sonucu nasip eylesin.'' ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER