Körfez'e Emirşah Torun Yakışır

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Ağrı dışında yaşayan Ağrı'nın başarılı siyasetçilerin'in öyküsü ..

Körfez'e Emirşah Torun Yakışır

Körfez’e Emirşah Torun Yakışır

Kocaeli merkez ilçe İzmit’in Belediye Başkan Yardımcısı hemşerimiz Emirşah Torun yerel basında Körfez Belediye Başkan Adayı olarak öne çıkmaya başladı.

Fatma Hürriyet Kaplan’ın İzmit Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen öğretmen kökenli Emirşah Torun görev alanları içindeki üstün performansı dolayısı ile Kocaeli gündeminde sıklıkla yer alan bir isim olarak karşımıza çıkıyor.

Bölgenin yerel basınının da takip ettiği ve başarılarını takdir ettiği Torun’un ismi bu kez Körfez İlçesi Belediye Başkanlığı için zikredilmeye başlandı.

Ağrılılarında yoğun olarak yaşadığı ilçede Okul Müdür Yardımcılığı görevinden Okul Müdürlüğüne atanması sonrası idarecilik yaptığı okulun ciddi anlamda sınıf atlayarak öğrenci alımlarında 70 puandan 92 puana kadar sıçrama yapması sonucu eski milletvekili ve halihazırda İzmit Belediye Başkanı olarak görev yapan Fatma Kaplan Hüriiyet’in keşfettiği Ağrılı Belediye Başkan yardımcısı Emirşah Torun’un gerek nüfus yoğunluğu nedeni ile azımsanmayacak sayıda Ağrılı seçmeni bulunan gerekse belediyecilikte ki başarıları ile sadece İzmit’in değil Kocaeli’nin de en çok adı zikredilen isimlerinden biri olarak öne çıkması sonrası Körfez İlçesi yerel basının gündemine oturdu.

Geçtiğimiz günlerde yerler basından Memleket gibi programının yapımcısı Bülent Karagöz’ün misafiri olan Torun burada yaptığı söyleşide de aday olmayı dillendirmediği ama şartların ama bölgenin dinamikleri, seçmenin tavrı ve talebinin esas olduğu yine buna mukabil mensubu bulunduğunuz camianın fikrinin esas olduğuna vurgu yaptı.

Torun şartların olgunlaşıp ibrenin senden yana dönmesi söz konusu olursa aday olursun ama öbür türlü ben olacağım dayatması sonucu kazanamazsan el ele baş başa ama birde sonuç almak adına bileşenleri pozitife çevirip adım atmak başarı getirir dedi. Torun ,tabandan kabul görmesi halinde aday olacağının sinyalini verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2023, 20:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hemşehrimizi destekliyoruz
Hemşehrimizi destekliyoruz - 9 ay Önce

Batıda yaşayan ağrılı larin yaşadıkları yerlerde vekil belediye başkanı olması gerekiyor
Batı illerinde genellikle Karadenizliler başkan oluyor bunu neden bizimkiler yapmasın
Artık 30 yıldır uğramadığıniz Ağrı'da vekili başkan olma sevdasından vazgeçilsin zira Ağrı'da yaşamayanin ağrıya çok faydası olmuyor hem yaşadığın yerde kurulu düzenin var

SIRADAKİ HABER