Mehmet Atmaca Ağrı'yı Gururlandırmaya Devam Ediyor

ONVO markasının yaratıcısı Mehmet Atmaca iş hayatında ki başarıları kadar insani faaliyetleri ile de Ağrılıları gururlandırmaya devam ediyor.

Mehmet Atmaca Ağrı'yı Gururlandırmaya Devam Ediyor

14 yıl önce ‘iyi ki iyilik’ var sloganıyla 5 kişi olarak yola çıkan ve bugün 34 üniversitede ‘’İnsanlık Dergisi’’ adı altında Türkiyenin en büyük gönüllülük hareketi olmayı başaran İnsanlık Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Emrah Doğru buyıl dördüncüsü düzenlenen ödül töreninde ; İyilikseverlerin desteği ile 400’e yakın okulun kütüphanesini yeniledik ve yüzlerce okulun da çehresini değiştirdik,dedi.

Sunuculuğunu Ebru Akel ve Murat Güloğlu’nun yaptığı gecede ödül alan isimlerden biri hepimizin tanıdığı bir isim oldu.

15 yaşında İstanbul’a giderek burada ticaret hayatına atılan ve teknoloji alanında sürekli kendini geliştirerek bugün Türkiye’nin ikinci büyük teknoloji markasına sahip olan Mehmet Atmaca kısa süre öncede ONVO markasını kurdu.

Mehmet Atmaca Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve ONVO markasının CEO’luk görevini aktif bir şekilde yürüten Mehmet Atmaca sürdürdüğü yardım faliyetleri ile İnsanlık Dergisinin dikkatini çekti.

Atmaca bu yıl 4. Düzenlenen ödül töreninde ‘’Yılın İnovasyonu ödülü’’nün sahibi oldu.

banner47
Mehmet Atmaca’nın Ağrılılar için gurur kaynağı olan başarılarının devamını diliyor Ağrı markasına kattığı değer için teşekkür ediyoruz.

İnsanlık Dergisinin İnsanlık ödülleri töreninde ödül alan diğer isimlerde şu şekilde;

“İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Yılın Başarılı Belediye Başkanı, Dosso Dossi Holding Moda Sanat ve Kültüre En çok Katkı Sunan Firma Ödülü, Habertürk TV - Kübra Par Yılın Moderatörü ödülü, Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl Yılın Eğitim Gönüllüsü ödülü, Sabah Gazetesi - Abdurrahman Şimşek Yılın Gazetecisi ödülü, Zahit Akman Medyada Farkındalık ödülü, Fatma Semiz Yılın İşkadını ödülü, ONVO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atmaca Yılın İnovasyonu ödülü, Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Kemal Can Yılın Eğitim Girişimcisi ödülü, Avukat Rezzan Epözdemir Yılın Hukuk Akademisyeni ödülü, TMKP Başkanı Murat Aksu Spor Alanında Sosyal Sorumluluk ödülü, Habertürk TV- Fatmanur Boylu Yılın Sağlık ödülü, MÜSİAD ABD Başkanı Murat Güzel Uluslararası ödülü, Adem Metan Yılın Sosyal Medya İçerik Üreticisi ödülü, Çevre Aşansı Başkanı Hasan Bebek Yılın En Başarılı Çevre Girişimi ödülü, Show Haber Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Bıyık Yılın Ana Haber Bülteni ödülü, Prof. Dr. Ersan Şen Hukuk Alanında Özel Onur ödülü, Hüseyin Bayoğlu Yılın İyi İnsanı Necdet Katipzadeler Türk Kültürünü Tanıtım özel ödülü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER