Murat Ailesine Ev Kampanyasında Beklenen Hedefe Henüz Ulaşılamadı

Murat Ailesine Ev  Kampanyasında Beklenen Hedefe Henüz Ulaşılamadı

Hedeflenen Meblağa Ulaşılamadı

Ağrı da elektrik sobası nedeni ile çıkan yangında 2 çocuğu ile birlikte yaşamını yitiren Baba Özgür Murat’ın ailesi için başlatılan yardım kampanyasında beklenen rakama henüz ulaşılamadı.

Ağrı’da her kesimden insanın sahiplendiği ve yürütülmesinde sosyal medya hesaplarında destek verdiği kampanya da henüz 24 saat dolmamışken 800 ü aşkın kişinin hesaba para yatırdığı öğrenildi.

Kampanyaya yoğun destek veren vatandaşların açıklamalarında çok duygusal mesajların da var olduğu görüldü. Öğrencilerin son harçlıkları ile katılım sağladığı kampanyada ilk gün olmasına rağmen önemli bir meblağ birikirken hedeflenen rakamlara henüz ulaşılamadı.

Duygusal mesajlardan bazıları şu şekilde;

Murat Ailesinin hayatta olan fertlerini bağrına basan Ağrılılardan daha yoğun bir katılım ile ev alınacak meblağın toparlayacağına olan inançla kampanya süresinin bitimi 16 Aralık olarak belirlendi.

Kampanya süresinin hedeflenen rakama göre farklılık göstermesi beklenirken Ağrılıların ilk günkü duyarlılıkla aileyi ve kampanyayı destekleyerek 4 yaşındaki Ece,7 yaşındaki Burak ,9 yaşındaki Ecrin ve anne Melek Murat'a evin anahtarını hediye etmeleri bekleniyor.

800 ü aşkın bağışçının katılımlarının yeterli olmadığı gerçeğinden yola çıkarak tüm hemşerilerimizi Ev Yardımı Kampanyasında duyarlı davranmaya davet ediyor yardım kampanyası için oluşturulan hesap numarasını yeniden sizlerle paylaşıyoruz.

NOT ;Köy Okullarının başlattığı ve sonra Ağrı Kızılay tarafından yürütülemn kampanyada Köy Okulları Yardım Projesi Derneği hesabında biriken paralar Kızılay tarafından sürdürülen hesap numarasına aktarılmıştır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emre
Emre - 3 yıl Önce

Yardım yapan herkesten Allah razı olsun ,keşke whastapp durumlarında paylaşan herkes yardım yapmış olsa

Mahir Şahin
Mahir Şahin - 3 yıl Önce

İnşAllah 15 Aralık duyarlı vatandaşlarımız gerekli olan yardım miktarını toplar

SIRADAKİ HABER