Ölümsüzlüğün Adı Leyla

Bunca acı içinde varlıklarını sadece yuvalarındaki çocuklardan ibaret görenlerin suskunluğu bizi bu günlere getiren en önemli etkendi aslında.

Koyu gölgesinde gök gözlerinin düşlerimizi yıkan Leyla haberiyle sarsılmamızın akabinde bir umut yeşertti Ağrılılar dün sokaklarda.

Yaşamı sadece evindeki çocuklarına sarılmaktan ibaret gören ve aileyi dört duvarla sınırlayan Fetö kırıntısı düşünce Eylül ve Leyla vakıalarıyla dün bir kez daha yerle yeksan oldu Ağrı caddelerinde .

Leyla’nın Annesinin acısıyla ,kızlarına, torunlarına sarılamayan kadınlarımız ,annelerimiz vardı cadde de. Eylül’ün babasının yaşadığı kederle, erkekliğinden utanan yavrularını öpüp, koklayamayan babalarımız.

Ve gençlerimiz civan gibi gençlerimiz zulme zalime karşı adalet terazisinin eğriliğinden şikayetle insan onuru için yürüyen gençlerimiz kızlarımız ,delikanlılarımız.

Basın dirayet göstermese ,siyaset hengamesinde kör bir kuyuda boğulacaktı çığlıkları Leyla’ların sosyal medya olmasa sesi kısılacaktı Şükran Annelerin ,Nihat Babaların dün sokakta yenileri yaşanmasın diyeydi çırpınışları Ağrılıların…

İlk Nihat Aydın’ın hürses’in de düştü Leyla’nın kayıp haberi gazete sütunlarına. Sonra biz aldık ve yayıldık sayfa sayfa Diyadinnet,Ağrı Söz,Ağrıda Haber ,Ajans04,04 haber,Karakösehaber,haberci04,Ağrıflaşhaber,Ulusal Ekonomi ve ismini sayamadıklarımız.

Belki imdat olamadık küçük Leylamızın çağrısına, bir güzel haber ulaştıramadık hane hane ,oda oda Leyla’ların annelerine ,babalarına, abilerine ,ablalarına.

Bizden daha çok emek harcayanı vardı Leyla’nın jandarması,istihbaratı,polis teşkilatı,kızılay,umke,afad ve hatta Batmanlı 5 avcı adanmış hayat.

Şimdi bu uyumlu koronun,bu güzel sesin acıda olsa yaktığı türkünün sesini kısmak istiyor rugan ayakkabıları ile arama çalışmalarına katılan hükümete yakın durmayı devlet olmak sanan 52 stk.

Cenazemiz yerde acımız büyük biliyorum vakti değil kavganın o sebeple uzatmıyorum niçinlerimi, nedenlerimi sadece lütfen diyorum bozmayın şu ahengi.

Yoksa samimiyet testinden geçemessiniz unutmayın.

Artık Ölümsüzlüğün adıdır Leyla Ağrı'da

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sahiden seni seviyorum
Sahiden seni seviyorum - 6 yıl Önce

Kalemine diline sağlık