Özdemir İddialı Konuştu "Bir şehrin çıkış hikayesi başlıyor

Oktay Kemal Özdemir şehrin çıkış hikayesi için geri sayım başladı dedi.

Özdemir İddialı Konuştu "Bir şehrin çıkış hikayesi başlıyor

Ağrı 1970 Spor da ki belirsizlik sonlanma noktasına geldi.Ağrı 1970 Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım ve İş Adamı Oktay Kemal Özdemir tüm konularda mutabakata vardıkları protokolün hazırlıklarını tamamladı.
Oktay Kemal Özdemir 19    Temmuz Salı günü Ağrıya gelerek atılacak imzalar sonrası kulüp yönetimini devralacağını söyledi.
Gazetemize açıklama yapan Özdemir ;Mehmet Başkanla her konuda anlaşarak mutabakata vardık.Salı günü karşılıklı imzalar için Ağrıda bir araya gelmek için sözleştik.Yeni sezon hazırlıkları için önümüzde kısa bir süre var.Ağrı Spor camiasının zaman darlığı nedeni ile endişeli olduklarınında bilincindeyim.Tüm camiamıza içlerini ferah tutmaları konusunda çağrıda bulunuyorum zira biz anlaşma sürecinde futbol takımımızın güçlendirilmesi noktasında temaslardada bulunduk.
İmzalar atıldıktan kısa bir süre sonra hayal ettiğimiz takımı taraftarlarımızla buluşturacağımızıda buradan ilan etmek istiyorum.
Sürecin ilerlemesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor Salı günü buluşmak üzere saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 2 yıl Önce

Bir aydır sularımız doğru düzgün akmıyor böyle şehire böyle takım.bu arada buhalde nereye çıkıyoruz inanalım yani öylemi!?

SIRADAKİ HABER