Özgür Özel CHP Ağrı Adaylarını Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına partinin Ağrı adayları da katıldı.

Özgür Özel CHP Ağrı Adaylarını Tanıttı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte sahneye çıkan adayların yarın Ağrı’ya dönerek seçim bölgelerinde çalışmalarını sürdürmeleri bekleniyor.

CHP Genel Merkezinin aday tanıtım programında Özgür Özel’in kamuoyuna takdim ettiği adaylar şu isimlerden oluşuyor ;

Ağrı Merkez Belediye Başkan Adayı Erkan Bulut

Eleşkirt Belediye Başkan Adayı Nihat Serhatlı

Hamur Belediye Başkan Adayı Birsen Bayar

Diyadin Belediye Başkan Adayı Recep Yenigün

Patnos Belediye Başkan Adayı Metin Sağlam

Genel Başkan Özgür Özel’in hazır bulunduğu aday tanıtım toplantısında 5 seçim bölgesinin adayları tanıtılırken Adaylığı kesinlik kazanan Tutak Belediye Başkan Adayı Zehra Öztürk programda yer almadı. Cumhuriyet Halk Partisi şuana kadar Doğubayazıt ve Taşlıçay ilçeleri ile birlikte 4 belde belediye başkanlığı içinde henüz aday açıklamasında bulunmadı.

CHP Ağrı Belediye Başkan Adayı Erkan Bulut tanıtım toplantısı sonrası yaptığı açıklamada ; ‘’ Şimdi ilçe belediye başkan adaylarımızla birlikte daha güçlü bir şekilde saha çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz Cumhuriyet Halk Partisi adaylarının olduğu her yerde dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek hemşerilerimize ulaşmaya ,onların teveccühüne mazhar olmaya ve seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte hizmetlerine amade olama kentimize ilimize ,ilçemize dönüyoruz.Buradan bir bütün olarak tüm hemşerilerimizi selamlıyorum ‘’,dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2024, 21:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
İhaleci Servet
İhaleci Servet - 3 ay Önce

AKP nin encümen listesini görseydi Özgür Özel, ona göre aday listesi hazırlardı.
Ağrıyı Hadepe sattılar..

SIRADAKİ HABER