Özmen'den Ak Parti Ağrı İl Başkanı Özyolcu'ya By Pas

Uğur Özmen'in Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı ile Valilik ziyareti Özyolcu'ya By Pas olarak değerlendiriliyor.

Özmen'den Ak Parti Ağrı İl Başkanı Özyolcu'ya By Pas

15 temmuz da akamete uğrayan darbe girişimi sonrası TMSF’ nin yönetimine giren Koza Holding üzerinden Ak Parti Ağrı İl Teşkilatına by pas.

Her fırsatta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kadrolarına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamalarla Türkiye kamuoyu meşgul edilirken ,Ak Parti Diyadin İlçe Başkanı Uğur Özmen’in, İmamoğlu'nun danışmanı ile birlikte Ağrı Valilik ziyareti Bakan Soylu’yu boşa düşürdü.

Ak Parti Diyadin İlçe Başkanı Özmen'i n TMSF Başkanı Fatih Rüştü Karataş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı , İGDAŞ Genel Müdürü ,aynı zamanda amcasının oğlu Dr. Mithat Bülent Özmen ile birlikte Ağrı Valiliği ziyaretinde verdiği fotoğraf kulislerde Ak Part Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu’ya By Pas olarak değerlendirildi

Ağrı Ak Parti de suların kaynadığına işaret eden fotoğraf karesinde TMSF Başkanının köylüleri ikna etmek için camilerde Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı ile ikna turlarının sosyal medyaya servis edilmesi Ağrı Ak Parti teşkilatının içine düştüğü aczinde resmi olarak görülüyor.

Ak Parti’ye yakın basın organlarının servis ettiği haberlere ilişkin Ak Parti İl Başkanı Halil Özyolcu'nun sessizliğini koruması ''sukut ikrardandır''kabilinden değerlendirilerek içişleri bakanını düşürdüğü aczi görmediklerine işaret ettiği şeklinde yorumlanıyor

Ak Parti teşkilatlarında görev alanların hayret ve şaşkınlıkla izlediği gelişmeler sonrası Özyolcu’nun teşkilat başkanı olarak Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanından yana nasıl tavır koyacağı da kulislerde merakla dillendiriliyor.

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve her fırsatta İBB ye gönderme yapan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın ziyarette yer almaması ziyarete ilişkin parti içindeki fikir ayrılıklarını gün yüzüne çıkarıyor.

banner47
Yine bu fotoğraf karesi, Ağrı Ak Parti İl Başkanının sükuneti ile birlikte İBB Başkanı İmamoğlu’nun kadrolarına muhtaç olduğunu gözler önüne serdiği gibi Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İçişleri Bakanı Soylu’nun bugüne dek kifayetsizlikle itham ettiği ve terörle yan yana koyduğu propagandalarını boşa düşürüyor.

İBB’ nin çaycıları ile uğraşan Ak Parti Hükümetinin ilçe başkanı eli ile İBB’ye teslim edilmesinin nasıl izah edileceğini ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun duruma ilişkin nasıl bir tutum içine gireceği de merakla bekleniyor.

Ağrı da Ak Parti Kulislerinin rahatsızlıklarını dillendirdiği bu durum Ak Partiye yakın basın yayın organları tarafından da örtülü bir tepkiyle karşılandı.

Yerelde Ak Parti İl Başkanı Halil Özyolcu’nun durumu izah mı edeceği yoksa sağıra mı yatacağı da merakla bekleniyor

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2022, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER