Salih Aydın Ağrı YGC 'de Projelerini Konuştu

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Salih Aydın ;hoşgörü zemininde siyaset çağrılarımız sürdürecek tüm insanımızı kucaklamaya devam edeceğiz

Salih Aydın Ağrı YGC 'de Projelerini Konuştu

Ankara da düzenlenen tanıtım programının ardından görkemli bir karşılama ile Ağrı’ya gelen Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Ağrı Yerel Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Aydın beraberinde Ak Parti İl Başkanı Orhan Güngör ,Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı ve kalabalık bir heyetle gerçekleştirilen ziyarette 15 günlük çalışmalarına dair detayları basın mensupları ile paylaştı.

Aydın ilk tur olarak niteledikleri çalışmanın sonuna yaklaştıklarını programın ilk etabının tamamlanmasının ardından hafta içi tüm görselleri ile hazır hale gelmiş olan projelerini paylaşacaklarını ifade etti.

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Salih Aydın sahada beklediklerinin üstünde bir teveccühle karşılandıklarına vurgu yaparak ;’’Tokalaştığımız her insanımızın samimiyetini hissedebiliyoruz. Bizim barışçıl söylemlerimiz kentin en çok ihtiyaç duyduğu hoş görü ikliminin inşasına ve yaşatılmasına bir zemin hazırlamaktadır bu minvalde centilmenliği göz ardı etmeden her partiden aday hemşerilerimizi de aynı saygınlıkla görmeye kucaklamaya devam edeceğiz,dedi.

Aydın ilk turda kısa süreli gerçekleştirilen ziyaretleri, ikinci turda ayağı yere basan projelerimizle derin bir muhabbet sürükleneceğimiz kapsamlı ziyaretlerle taçlandıracağız. Biz bu kent için yorulmadan, dinlenmeden, yakınmadan çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. İnşallah 5 yılın sonunda uzak gördüğümüz hedefleri yakın eden icraatlarımızla yepyeni bir Ağrı’yı hep birlikte inşa edeceğiz dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Rumuz
Rumuz - 3 ay Önce

Hangi partiden olursa olsun Ağrı adayları hep laf yapıyor başka bir şey yok

Saim özmen
Saim özmen - 3 ay Önce

Ağrımız için hayırlara vesile olsun

RUMUZ
RUMUZ - 3 ay Önce

HEP PALAVRA HEP YALAN Bİ AĞRI SATMADIĞINIZ KALDI

SIRADAKİ HABER