Savcı Sayan'a Çağrı

Sağlıkta dibe vurduk

Savcı Sayan'a Çağrı

Sağlık konusunda hassas bir dönemden geçen kentin dayanışma kültürünü en yoğun hissettiği bir dönemde Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı Sayan’a Ağrılılar adına Çağrıda bulunuyoruz.

Öncelikle belirtmek isteriz ki bu çağrı asla siyasal bir çizginin ayak izlerini taşıdığı anlayışa sahip değildir.Siyasi bir kimliğin farklı bir siyasal anlayışa kastda içermemektedir.

Salgın nedeni ile gün aşırı kaybettiğimiz vatandaşlarımız ve yakınlarının feryatlarının ortak noktada buluştuğu,hepsinin acı eşiğinin yüksek olduğu bir durumla karşı karşıyayız..

İçinde bulunduğumuz süreçte ‘’derdi’’ Ağrı olanların ciddi manada bir dayanışmaya ihtiyacı olduğu net şekilde görülüyor.

banner47
Ağrılıların sağlık hizmetlerinden bu kadar mahrum kalmasının bu şehir adına utanç verici bir durum haline geldiğini hepimiz görüyoruz.

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü araç ve personel yetersizliği nedeni ile hasta nakillerini gerçekleştirmekte çok büyük sıkıntılar yaşamakta, bu durum hem hasta adına hem de yakınları adına yürek burkan ve onur kırıcı bir durum oluşturmaktadır.

Bu sıkıntıların önüne geçilmesi amacı ile Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Ağrı Valiliği emrine tahsis edilmiş olan araçlar geri çekildi ve yine sınırlı sayıda araç kiralamasına gidildi.

Bu minvalde Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı Sayan’a da acil bir çağrıda bulunmak ihtiyacı içerisindeyiz.

Sayın Başkandan dayanışmaya örnek teşkil edecek bir adımın öncüsü olması ve Ağrı Belediyesi kurumunda var olan tüm Evde Bakım Araçlarını personeli ile birlikte Sağlık Müdürlüğünün emrine tahsis etmesini talep ediyor,Ağrıda sağlık kuruluşlarının hizmet anlamındaki sorunlarını bu sıkıntılı süreçte bir nebzede olsa gidermesini talep ediyoruz..

Evet Başkan Söz Sende..

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeynep
Zeynep - 4 yıl Önce

Acil tıp teknisyeni bölümünden mezun olmuştum ve acil durum ve afet yönetimi bölümünu bitirdim ve gerekirse gönüllü olsa ben vatandaşa yardıma gidebilirim sayın sayan hersey agri için

Ümit yılmaz
Ümit yılmaz - 4 yıl Önce

Covit şüphesiyle giden herkese tomografi çektirilip gönderiliyor neden test yaptırılmıyor anlamadım

Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Dönek insanlara oy verirseniz sonucuna katlanırsınız AKP de başka adam mı yoktu bu kanı bozuğu başınıza bela ettiler

kendi
kendi - 4 yıl Önce

Kendi Ağrıya hizmet etmiyor yeğenim dediği hastanedeki yönetici posizyonundaki doktorda çalışana zulüm ediyor yapacağımız bir şey yok aşiretimiz yok varımız yoğumuz bir Allahımız Allaha güveniyoruz Allahın izni ile 2023 seçimleri gelecek

Ali karaduman
Ali karaduman - 4 yıl Önce

Savcı sayan ağrı dağına otel yapacakmış öncelikle bu gün kps sınavı için agridaydik tozdan gecilmiyor once onlari hal etsin .otel yapması kolay?

SIRADAKİ HABER