Sırrı Sakık Sahaya İndi

Yeşil Sol parti tüm kurmaylarını sahaya sürerek başlattığı seçim çalışmalarında yerel basına ziyaretler gerçekleştirdi.

Sırrı Sakık Sahaya İndi

Yeşil Sol Parti Adaylarından Ağrı Yerel Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret.

Yeşil Sol Parti Milletvekili adayı Ağrı eski Belediye Başkanı Sırrı Sakık ve 4. Sıra adayı Zelal Yılmaz YSP İl Başkanı Cemal Akar ,Belediye eski Başkan Yardımcısı Halef Keklik ve HDP Belediye Meclis Üyesi Tahsin Ok ile birlikte Ağrı Yerel Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu.

Seçim çalışmalarına ilişkin gözlemlerini ve beklentilerini dile getiren Sakık Ağrı seçimlerinde partilerinin mutlak 4 milletvekili almak hedefiyle başladıkları seçim çalışmalarının istedikleri gibi sonuçlanacağına olan inancını vurgulayarak Zelal Yılmaz’ı meclisin en genç milletvekili yapmaktaki kararlılıklarına vurgu yaptı.

Sakık bundan sonra parlemento da bakanlıkların kapısını zorlayacak bir milletvikiliniz olacak ben parlementoda olduğum tüm süreçlerin hep en iyi milletvekili oldum şimdi 3 arkadaşımla birlikte çok güçlü bir şekilde Ağrı’yı temsil edeceğiz ,dedi.

Sakık gazetecilerin geçmiş dönem milletvekillerine ilişkin halkın eleştirilerini aktardığı soruya ise ‘’Bizden önce seçilen arkadaşlarımızın temsil ve Ağrı’ya hizmet noktasında bir takım eksikliklerinin olduğunu eleştirisini kabul ediyoruz. Bulunduğunuz hiçbir mevki bu kadim kente hizmetin önüne geçecek bir mazeret olamaz bizden önceki arkadaşlarımızın eksiklerini kabul ediyorum ama bundan sonraki yasama sürecinde gerekirse bakanlıkların kapılarını kırarak Ağrı’ya hizmet getireceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın ,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bavi Deyyar
Bavi Deyyar - 1 yıl Önce

Halef keklik bu seçimde çok oy kaybettirir HDP ye...

SIRADAKİ HABER