Taşlıçay Spor'un İsyanlı Sükut'u

Ödüllü voleybol turnuvası düzenleyen Taşlıçay Kaymakamlığı Futbol takımının ligden çekilmesini suskunlukla izlerken Taşlıçay Spor Kulübünden yapılan paylaşım İsyanlı Sükut olarak değerlendirildi.

Taşlıçay Spor'un İsyanlı Sükut'u

Taşlıçay Spor Ligden Çekildi. 

Bu yıl Ağrı Amatör Ligine katılacağını duyurarak yeni bir takım oluşturan Taşlıçay Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Arslan  takımını ekonomik nedenlerle ligden çektiklerini duyurdu. 

Arslan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ;’’Maddi Sorunlar nedeniyle Taşlıçay Spor olarak Bu yıl lig'de olamayacağız..’’dedi. 

Arslan akşam saatlerinde bu açıklamayı yaparken gün içinde Eleşkirt Kaymakamı Murat GÜNEŞ’in Eleşkirt Spor Kulübü Amatör futbol takımına spor malzemesi dağıttığı haberi sosyal medya hesaplarından paylaşılmıştı. 

Taşlıçay Belediyesinden kısıtlı yardım alan Taşlıçay Spor Taşlıçay Kaymakamlığından destek görmedi. 

Yine bugün Taşlıçay Kaymakamlığı adresinde Kaymakamlığın   öğretmenler arası ‘’ödüllü ‘’ voleybol turnuvasının seremonisinin paylaşıldığı görüldü. 

Öğretmenler arası voleybol turnuvasına kaynak aktaran Taşlıçay Kaymakamı Adem Topaca’nın Taşlıçay gençliğinin en büyük sevdası olan Taşlıçay Spor için gerekli duyarlılığı göstereceğini umut ediyor gençlere destek olmamanın hiçbir gerekçesi olmadığını hatırlatmak istiyoruz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER