Tatile giden Öğretmenler Kaza Yaptı

Tatile giden Öğretmenler Kaza Yaptı

Kars, Ağrı ve Iğdır'da görev yapan bir grup öğretmen ve ailelerini hafta sonu tatili için Gürcistan'a götüren midibüs Ardahan'ın Çıldır İlçesi Mozaret Dağı mevkisinde şarampole devrildi..Saat 04:00 sularında meydana gelen kazada  Ali Ekber Kumak yönetimindeki 34 TT 0009 plakalı midibüs, sürücünün kontrolünden çıkıp şarampole devrildi. Kazada, sürücü Kumak, yolculardan Barış Özüm, Nilgün Kıraç ve Hatice Kıraç hayatını kaybetti, 5'i ağır 22 kişi de yaralandı. 

Yaralılar, Ardahan Devlet Hastanesi ile çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralanan öğretmen Taner Bozdağ, Iğdır, Kars ve Ağrı'daki öğretmen gruplar olarak hafta sonu tatili nedeniyle Gürcistan'a gidiyorduk. Otobüste uyurken büyük bir gürültü ile uyandık. Ne olduğunu anlamadık diye konuştu. Midibüs kaza yerinden kaldırılırken, jandarma soruşturma başlattı.

 Kazada yaralananların isimlerinin,Mehmet Fatih, Erol Altay, Neşe Sadıç, Taner Aldaş, Ayşe Nur Yıldız, Osman Özen, Emine Ebru Satır, Esra Aktürk, Serap Bozdağı, Kenan Unutmaz, Feyzullah Gürel, Zehra Betül Demir, Barış Uslu, Özlem Özen, Taner Bozdağ, Ali Uzun, Neslihan Sonem, Sedanur Yadigaroğlu, Çağla Öneç, İlknur Selin Türk, Cüneyt Boyat ve Nazıl Ağan olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER