Türkiye Doğubayazıt Belediyesini Alkışlıyor

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar yürüttüğü projelerle öne çıkmaya başladı.Ağrı'nın en başarılı başkanına ilk ödül Kent ve Başkan dergisinin düzenlediği proje yarışmasından geldi.

Türkiye Doğubayazıt Belediyesini Alkışlıyor

Kent Başkan Dergisi tarafından 1397 Belediye Başkanının projeleri ile değerlendirildiği ve İnteraktif ortamda oylamaya sunulduğu değerlendirmeler sonucu Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar yılın belediye başkanı seçilerek Kent ve Başkan Ödülünü almaya hak kazandı. 

Malatya’da düzenlenen ödül töreninde yapılan oylamalar sonucunda 90 Belediye Başkanı Ödüllerini aldı. 

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız’ın Acar ilçede hayata geçirdiği ‘’Dezavantajlı Gurupları Sosyal Yaşama Dahil Etme’’ projesi katılımcılardan en yüksek oyu alarak Doğubayazıt Belediyesine ödülü getirdi. 

Siyaset dünyasından bir çok ismin yer aldığı ödül töreninde Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ödülünü Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın elinden aldı. 

Acar ödül töreninde yaptığı konuşmada ;’’ Sayın Bakanım ,kıymetli vekillerim,sayın büyükşehir belediye başkanım,kıymetli meslektaşlarım ,basın emekçilerimiz,Kent ve Başkan Dergisinin kıymetli emekçileri hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 

Öncelikle bu ödülü çok anlamlı bulduğumu ifade etmek istiyorum.Biz bu ödülü halktan aldık. Arkasına halkın gücünü ve desteğini alamayan hiç kimse bir adım bile ileriye gidemez. 

Evet bizler Doğunun en doğusunda dezavantajlı guruplar olarak öncelikle kadınlar dezavantajlı guruplar olarak biliniyoruz.Tabi şehrimizde bulunan özel durumlu insanların engelsiz bir yaşam sürdürebilmeleri için bu projeyi geliştirdik.Özellikle özel durumu olan dul kadınlarımız,yaşlı çiftlerimiz engelli kardeşlerimiz için bu projeyi gerçekleştirdik ve bugün projemiz ödüle layık görüldü.Buradan tekrar engelsiz bir yaşam dileyerek hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2021, 11:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 3 yıl Önce

Gel Ağrıya başkan ol

YAKO
YAKO - 3 yıl Önce

belki ilgini çeker https://medyaankara.com/kirsehir/kirsehir-saglikta-torpil-zirve-yapti/

SIRADAKİ HABER