Tutak Kaymakamı Ahmet Coşkun Kimdir

Tutak Kaymakamı Ahmet Coşkun Kimdir

28 Mayıs 2025 tarihli ve 32913 sayılı Resmi Gazete’de yer alan kararnameye göre Tunceli Pertek eski Kaymakamı Ahmet Coşkun ,Erkan Adıbelli’den boşalan Ağrı’nın Tutak İlçesi Kaymakamlığına atandı.

Tutak Kaymakamı Ahmet Coşkun Kimdir

Kaymakam Ahmet Coşkun 1993 yılında Giresun’un Güce ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Giresun’da tamamladı. 2017 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 2019 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanmasına müteakip, 107.dönem Kaymakam Adayı olarak, Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Giresun’da valilik, Çanakkale-Lapseki ve Diyarbakır-Kayapınar ilçelerinde refiklik stajlarını tamamladı. Sırasıyla vekaleten görevlendirildiği Elazığ-Sivrice , Adana Tufanbeyli , Yozgat-Akdağmadeni ve son olarak Ordu-Kabataş ilçesi olmak üzere Kaymakam Vekilliği yaptı.

Kastamonu-Devrekani Kaymakamlığından 24.08.2023 tarihli ve 32289 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan, 23.08.2023 tarih ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile 04.09.2023 tarihinde Tunceli Pertek Kaymakamlığına atandı.Pertek Kaymakamlığında görev süresinin dolması üzerine Tutak Kaymakamlığına atanan Ahmet Coşkun Kaymakamımız, Cumhuriyet Savcısı Ayşen Paksoy Coşkun ile evlidir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER