Ufuk Balkis Adaylık Başvurusunu Gerçekleştirdi

Ağrı Konuşuyor platformu başkanı Ufuk Balkis Ağrı Belediye Başkan adaylığı için Ak Parti Genel Merkezinden müracaatını gerçekleştirdi.

Ufuk Balkis Adaylık Başvurusunu Gerçekleştirdi

Ufuk BALKİS AK Parti dedi.
Ağrı Konuşuyor Platformu Başkanı Ufuk Balkis AK Parti'den Aday Adayı Oldu. 
Ağrıda herkesin merak ettiği ve hangi partiden aday olacak sorularının cevabı bugün cevabını buldu.Bugün Ankara'da Ak Parti Genel Merkezinde Adaylık Başvurusunu Yapan Balkis ''Geleceğin Ağrı'sını şekillendirmeye hazırız'' mesajını vererek adaylık başvurusunu yaptığını açıkladı.
Balkis Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda '' Geleceğin Ağrı'sını şekillendirmeye hazırız.Bugün itibariyle AK PARTİ aday adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Rabbim bize inanan ve güvenen sizlerle birlikte şehrimize hizmet etmeyi nasip etsin inşallah.Birlikte Başaracağız.'' ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf Kalyon
Yusuf Kalyon - 6 ay Önce

Anlaşıldı Ağrı neden konuşuyor bu platformda olmadığım için kendimle gurur duyuyorum hemde AKP den aday oluyorki arkası sağlam olsun bence boş işler artık belediye AKP ye geçmez ordan burdan toplama yandaş belediye yerleştirmekle bu işler yürümez Ağrı tipik köy görünümlü bir şehirdir bu kadim şehri ülkenin en fakir en yoksul işsiz duruma getirenler utansın.

Erol kimsun
Erol kimsun - 6 ay Önce

Halamin oğlu Allah'a yolunu açık etsin inşAllah seninle birlikteyiz

Ahmet bey
Ahmet bey - 6 ay Önce

Ya gelen cebini dolduruyor giden cebini dolduruyor bundan önce Sabri sen de aynısını dedi gelen hepsi aynı hepsi de cebini doldurmak için Ağrı'ya kimsenin faydası olmaz Ben bunu öyle biliyorum

Admin
Admin - 6 ay Önce

Güzel başka aday varmı

Gurbetçi
Gurbetçi - 6 ay Önce

Yolun açık olsun, umarım ki aday gösterilirsin.

SIRADAKİ HABER