Uzmanlar Uyardı '' Sağlığınız için AKP'lilerden Uzak Durun

Sosyal mesafe kurallarının hiçbirine riayet edilmeyen AKP 7. Olağan Kongresi sonrası uzmanlar gazetemiz aracılığı ile Ağrılılara uyarıda bulundu

Uzmanlar Uyardı '' Sağlığınız için AKP'lilerden Uzak Durun

24 Mart tarihinde gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Kongresine katılan Ağrı kafilesinden Corona Virüs tanısı konanların sayısı artmaya devam ediyor.

Taşlıçay Belediye Başkanı İsmat Taşdemir’in dün akşam saatlerinde Taşlıçay Devlet Hastanesinde yaptırdığı test sonucunun pozitif çıktığını açıklamasının ardından gelen bilgiler sonrası covid-19 virüsü taşıyan tek ismin Taşdemir olmadığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre AKP 7. Olağan kongresine katılan Akp Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu’nun da Covid-19 testinin pozitif olduğu ve kongreye giden birçok kişinin virüs kaptığı ve karantina uygulamasına tabi tutulduğu iddia edildi.

Uzmanlar Corona Virüs’ün kuluçka süresinin 2 ile 14 gün aralığında olduğu ifade ederek kongreye giden partililerin bu süre zarfında kendilerini izole etmesi ve vatandaşlarımızın da bu kişilerle temas kurmaması gerektiği yönünde uyarılarda bulunuyor.

Özetle uzmanlar sağlığınız için Akplilerden uzak durmanız gerektiğinin altını çiziyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Çelebi
Metin Çelebi - 3 yıl Önce

Benden uzak olsunlar kime yakın olurlarsa olsunlar umurumda bile değil mümkün olursa ALLAH ın selamını dahi vermesinler istemiyorum. (Yorum yapanlar neden isimlerini gizliyor korkmayın korkunun ecele faydası yok)

Sonuna kadar katılıyorum
Sonuna kadar katılıyorum - 3 yıl Önce

Bir Ak Partili olarak Ak partinin kongreleri bitinceye kadar her şeyi serbest yaptılar ülke genelinde şimdi vürüs başını aldı gitti kongreler bitti yasaklar geldi Ak Parti Ağrı il başkanı virüs olmuş taşlıcay belediye başkanı virüs olmuş bakalım daha neler olacak yazıklar olsun olan esnafa oldu olan bir yıldan fazla özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına oldu hayatlarını tehlikeye attıklarına değmedi

Putra Şekeri
Putra Şekeri - 3 yıl Önce

Kongrelere insanları lebalep doldur sonra ülkeyi kırmızıya boya gelsin yasaklar nasıl olsa sizin tuzunuz kuru ama ne acıdırki hiç bir yönetici olsun din görevlisi olsun eğitimci olsun stk sorumlusu olsun neden dile getirmez hiçmi sizde vicdan Allah korkusu yok unutmayın susan dilsiz şeytantır.

SIRADAKİ HABER