Vatandaş AK Parti Ağrı İl Başkanını Özyolcu'yu 3 Satırda yalanladı

Hizmetlerimizi 3 günde sayamayız diyen Akp Ağrı İl Başkanına vatandaştan 3 satırlık yalanlama

Vatandaş AK Parti Ağrı İl Başkanını Özyolcu'yu 3 Satırda yalanladı

AKP İl Başkanı Halil Özyolcu bugün Ağrı basını ile Diyadin’de bir araya geldi.

Bizim de davetli olduğumuz ama son dakika sürprizlerine hazır olmayan programımız nedeni ile katılamadığımız basın toplantısında AKP İl Başkanı Halil Özyolcu’nun ‘’ 20 yıllık süreçte sadece Diyadin’e yaptığımız hizmetleri anlatmaya kalksak 3 gün yetmez’’ ifadeleri toplantıya katılan medya organlarınca haber olarak servis edildi.

Özyolcu’nun bu açıklamasının ardından Ağrı’nın Hamur ilçesinde yaşayan bir vatandaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 3 haftadır başlayan eğitim , öğretim yılına henüz çocuklarının dahil olmadığını anlatarak sitem etti.

Özyolcu’nun düzenlenen toplantıda ; ‘’ Millet her şey görüyor. Vatandaş en iyi siyasetçiden de daha akıllıca meseleleri değerlendiriyor. Yaklaşım tarzı siyasetçiden daha sağlıklıdır. ‘’cümleleri ile ifade ettiği duruma yanıtı vatandaşlar Twitter hesabından cevap verdi.

Ağrı’nın Hamur ilçesinde yaşayan Fecri Oğur Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ‘’ Ağrı Hamur ilçesinin Nallikonak, Gümüşkusak, Kılıç, Seslidogan, Boztepe köylerinde okuyan ilkokul ve ortaokul öğrencileri 3 haftadır servis temin edilmediğinde dolayı okullarına gidemiyorlar. #hamurdacocuklarokulagidemiyor

Cümleleri ile isyanını dile getirirken AKP Ağrı İl Başkanının 3 günde bitirilemeyeceğini iddia ettiği hizmeti, 3 satırda özetledi.

Şimdi buradan AKP İl Başkanı Halil Özyolcu’ya bizimde davetli olduğumuz ama yoğunluğumuz nedeni ile katılamadığımız toplantıda her şeyin toz pembe ifade edildiği Ağrı’nın gerçekleri ile yüzleşmesi için çağrıda bulunuyoruz.

Sorunlarını bilmediğiniz ve partinizin adeta işgal ettiği kenti yolsuzluğu ile hırsızlığı ile torpili, kayırması ,gümrük kaçakçılığından çok sevmem girmeyi ama gerekirse VİP escort hizmetine kadar herşeyini bir canlı yayında içinde benimde olduğum basın mensupları ile konuşmaya varmışınız?

Yoksa Lafonten’den masallar serisine devam mı edeceksiniz ?

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2022, 00:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 2 yıl Önce

Ben takdirlik çocuğumu okuldan aldım servis ücreti okul kıyafeti çanta defter ücreti okula 2 top a4 kağıdı(85+85=170 lira) vs. vs. hergün aç okula giden çocuk nasıl eğitim öğretim alsın yarın kış gelecek bot.mont kaban kazak nereden alacağım çocuğumu üzülerek okuldan almak zorunda kaldım mebali yetkilerden sorulsun abileri yurt dışına gidiyor biz çocuklarımızı okutamıyoruz ama geliyor gelmekte olan hesabı sandıkta sormazsam namerdim..

Musician04
Musician04 - 2 yıl Önce

Bastan sona reklamdir yalandir. Halil beyin ositeoturdugunin ykllarina bir bakin. Azicik insan inuru varsa gasetecilik mesleginin azicik gercekle bagdasan tarafi varsa yarin gelin zelal kent hayat park siteleri arasi yollara bakin. Bubil baskani her sabah buradan isine gidiyor. Insanlar magdur
Bilegine kadar camura batiyorlar. Buradaki bu magduriyeti gormeyen il baskani diyadinde insanlara 3 yillik yatirimlarini anlatiyor demek. El insaf..el insaff ..edep ya huuuu

SIRADAKİ HABER