Ya Oda Başkanı Doğubayazıt Düşmanıdır yada Ağrı Valisi İhanet İçindedir

14 Mayıs seçimleri öncesi AKP leyhine propagandanın cılkını çıkanlar listesine Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası da eklendi.

Ya Oda Başkanı Doğubayazıt Düşmanıdır yada Ağrı Valisi İhanet İçindedir

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odasının sosyal medya paylaşımı ''Ya Cemal Can Doğubayazıt düşmanıdır yada Vali Varol ihanet içindedir''dedirtti.

AKP Propagandasının cılkını çıkardılar

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası sosyal medya hesabından akıllara zarar bir paylaşımla durum tespiti yaptı.

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Paylaşımında ‘’ Ak parti Ağrı Milletvekili adayı Uzm. Dr. M. Ali Bilgili odamızı ziyarete bulundu. Ziyarete Başkanımız Cemal Can Bey Tarafında Gürbulak Gümrüğündeki Geçişlerin bir tek Güvenlik noktasından yapıldığı için yaşanan sıkıntılar iletildi. Konuyla derhal ilgilenen Sn. M. Ali Bilgili, Sn. Valimiz Dr. Osman VAROL Ve Sn. İl Emniyet Müdürümüz Hasan AYDIN tarafından 2 gün içinde 3 Güvenlik Kontrol Noktasına çıkarılacağı belirtildi. Kendilerine ilçemiz adına Teşekkür ederiz.’’ İfadelerine yer verdi.

AKP Propagandası yapmak için 3. Sıra adayının ziyaret fotoğrafı ile yapılan paylaşım bir durum tespiti olarak akıllara iki soru getirdi.

1-Madem Gürbulak Gümrük Kapısında haberlere manşet olacak ölçüde bir sorun var bu sorun bugüne kadar Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı tarafından neden bugüne kadar Ağrı Valiliğine iletilmedi, çözüm yolu aranmadı Cemal Can Doğubayazıt düşmanı mıdır?

2-Bu sorun Vali Osman Varol’a iletildiyse ve ivedilikle çözülmesi gereken önemli bir sorunsa Vali işini savsaklayan ilin,ülkenin ve milletin menfaatlerini göz ardı eden bu tutumuyla bir vatan haini midir?

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odasının bu iki soruyu da cevaplamasının mümkün olmadığını biliyoruz.

Bakın beyler bu spontane gelişmiş bir durumun çözümü değildir yapmak istediğiniz propaganda ile hem kendi odanızı ,hem de devletin valisini zan altında bırakıyor cümlenin Vatana ihanete kadar giden yolunu açıyorsunuz. Şuan AKP 3.sıra adayı Mehmet Ali Bilgili’nin YSP 3. Sıra Heval Bozdağ, CHP 3. Sıra Murat Karaman, İYİ Parti 3. Sıra Kenan Kaçmaz’dan hiçbir farkı yoktur .Sizin için varsa bile Devlet dilinde yoktur.

Onun için 3 kare fotoğrafla iktidara takla atıp devletin itibarını ayaklar altına alan bu sorumsuzluğunuza sessiz kalmam ,kalamam.

Siz odanın seçilmişi ,Mehmet Ali Bey Partisinin adayı ama Ağrı Valiliği Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık numarası olan herkesin makamıdır ,benimdir bizimdir,bu yazıyı okuyan hepinizindir değil vasıfsız bir 3. Sıra adayı seçilmiş milletvekiline de ezdirmem ..

Şimdi ya bu iki soruya açıklamanızı yapın yada gidin taklanızı başka minderde atın ,anlaştık mı ?

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2023, 12:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cesur ve güzel
Cesur ve güzel - 13 ay Önce

Evet oldukça cesur ve güzel haber ancak sizin linkiniz seçime günler kala Google dan araninca çok zor bulunuyor, eskiden ağrı haber yazınca İlk sizin sayfa çıkıyordu şimdi araki bulasın, burda bir pustluk var

Ağrı04haber
Ağrı04haber - 13 ay Önce

Haklısınız, Ağrı04haber olarak aratın erişim daha kolay olur ..TEŞEKKÜR EDERİZ

Yavuz SALMAN
Yavuz SALMAN - 8 ay Önce

Sevgili yazarımız yazınız ve kişisel eleştiriniz taktirde şayan lakin isminizi merak ettim her baba yiğit böyle cüretkar olmaz bu memlekette merağimi maruz görünüz. Başarılar

SIRADAKİ HABER