Yıldırım;Size Yaşamayı Zehir Edeceğim

Yıldırım tehdit edenlere meydan okudu

Yıldırım;Size Yaşamayı Zehir Edeceğim

Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım Barikat04 taraftar gurubunun yaptığı canlı yayında yerel siyasetçiler için kullandığı ifadelerle gündeme oturdu.

Yıldırım’ın Ağrı da siyaset yapanları yeteneksiz ve şovmen olmakla itham ettiği paylaşımın arıdandan bugün Ağrı 1970Spor sosyal medya hesaplarından tehdit edildiğini duyurdu.

Yıldırım paylaşımında ‘’ Bugünlere; tehditleri bertaraf ederek geldiğimizin bir takım çevrelerce iyi bilinmesi gerekiyor. BUGÜN BANA İFTARI ZEHİR EDENLERE BUGÜNDEN SONRA YAŞAMAYI ZEHİR EDECEĞİM gerekli açıklama Ağrı spor ve taraftar gurupları resmi sayfalarında paylaşılacaktır.KONU: SPOR BE SİYASET OLACAK’’ ifadelerini kullandı.

Yıldırımın tehdit edildiğini iddia ettiği konuşmasında kullandığı ifadelerde şunlardan ibaretti;

banner47
Şimdi bu süreçte öyle bir şey düşünmüyorum. yalnız bunun düşünmememin sebebi de bizim şuan mevcut yerel siyasetçilerimizin yeteneksiz mi diyeyim şovmen mi diyeyim onun içinde bana kızabilirler küsebilirler çünkü Ağrı siyaseti çok zor.

Önümüzdeki yıllarda öyle bir şey düşünürsemde benim sağımda solumda olacak kişiler sadece gençler olacak.Çünkü artık bizim yerel siyasetimizin gençlerin önünü açmasını düşünüyorum,gençlere fırsat verilmesi gerektiğini düşünüyorum.Bu konuda Ağrı çok geri kalmış ,genelde siyasetin içinde gençler bulunmamaktadır.Önümüzdeki dönemde olabilirmiyim olamaz mı bu yine seçimlere kalan 3 yıllık zaman zarfında siyasetçilerin göstereceği performansa bağlıdır.Büyük bir eksiklik var mı ,var.

Bazen diyorum lanet et gir bu siyaseteyalnız benim gibi biri siyasette barınabilirmi onu bilmiyorum.Çünkü tanırmısınız Kamer Genç vardı siyasette nereden aday olsa kazanırdı.Siyaset düşünürsem idol olarak Kamer Genç’i seçerdim.Gider Ankara’nın başına bela olurum .Sürekli halkımın yanında olur zorlada olsa alır getiririm .Şuan ki mevcut siyaset bunu kabulleniyormu ? kabullenmiyor.

Çünkü şuan ki siyaset sosyal medyada paylaşımını yapsesini çıkarma hizmet gelirse gelir gelmez se sesin çıkmasın tarzındadır.Ben buna tahammül edemem ben idealleri hedefi olan bir insanım ,birgün öyle bir şey olursa anlattığım şekilde gidip Ankara da oturup hizmeti Ağrıya gençliğe getişrinceye kadar kalkmayacağımı düşünüyorum.

Başkan Yıldırım’ın kimler tarafından tehtid edildiği ve yapacağı açıklamanın kimlere yönelik olacağıda kamuoyunda merak uyandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER