Yıldız Acar Ağrı da hiç bir belediyenin cesaret edemeyeceği şeyi yaptı

Yıldız Acar hiç bir belediyenin cesaret edemeyeceği şeyi yaptı .Gelir Gider Tablosunu pankart halinde Belediye Binasına astırdı

Yıldız Acar Ağrı da  hiç bir belediyenin cesaret edemeyeceği şeyi yaptı

Alkışlar Yıldız Acar'a, Alkışlar Hizmet Üreten, Hesap Veren Başkana

Doğubayazıt’ın başarılı Belediye Başkanı Yıldız Acar gelir gider tablosunu Belediye’nin önüne pankart halinde asarak harcadığı her kuruşun hesabını halkla paylaştı. 

Bugün Doğubayazıt Belediyesi tarihi günlerinden birini yaşadı. 

Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar Belediye binasına gelir gider tablosunu astırarak şeffaf belediyecilik örneği sergildi. 

Doğubayazıt Belediyesi tabloyu el ilanları halinde sokakta vatandaşlara dağıtarak şeffaf belediyeciliğinin görünülürlüğünü arttırarak herkesi Belediye’nin içinde bulunduğu tablo hakkında bilgi sahibi edecek girişimde bulundu. 

Acar Pankartın asılması sonrası yaptığı açıklamada ; 

‘’Hizmet yapmak yetmiyor birde şeffaf belediyecilik anlayışını yerleştirmek için halkımıza hesap vermek zorunluluğu olduğu düşünüyoruz. Onun için yıllık gelir gider tablomuzu neyi nereye harcadığımızı kuruşu kuruşuna halkımızın bilgisine sunma gereği duyuyoruz. Hizmet şeffaf ve dürüstlük ilkesiyle, halka hesap vermeyle tamamlanır. Kimsenin kahve köşelerinde dedikoduyla, ifirayla, karalamayla hizmetlerimize gölge düşürmesine izin vermemek için alnımız açık bir şekilde bir ilke daha imza atıp halkımıza hesap vermeyi ve bizden sonrada bu geleneğin devam etmesi için örnek davranış sergiliyoruz. Bizi hiçbir somut delilleri olmadan, sorduğunda kendi söylemini bile yalanlar deyişle, herhalinde iftira attığı somut olan söylemi ile ( xelq dibéje_ halk diyor) anlayışıyla kirlilik yaratan kirli zihniyet, tüm bu hizmetlerimizi görmezden gelip vicdani rahatsızlıklarını yansıtmadan bize çamur at tutmasa izi kalır düşüncesindekiler, bilsinki artık izide bizde kalmaz. Sadece yazık edip kirlettiğiniz kalbiniz ve beyniniz gibi eliniz çamurda kirlenir. 2021 yılında devrim niteliğinde bir hizmet ile şehrimizin çehresini değiştirdik. Ben doğubayazıt sevdasını yüreğinde taşıyan ve halkına sevdalı biriyim. 2021 yılında yaptıklarımız, 2022 yılında yapacaklarımızın teminatıdır. Burdan hizmetlerimize sırf muhalefet olmak için muhalefet olan zihniyetede sesleniyorum, bırakın iftira, yalan ve dedikodu üretmeyi Gelin hep beraber hizmet üretelim. Biz hepimiz bu memleleketin insanıyız mevkiler makamlar geçicidir sadece bizim için kalıcı makam mevki halkımızın yüreğidir. Gelin hep beraber bu yiğit, asil halka hizmet edelim. Bizle uğraşmak size fayda sağlamaz, sadece halkın hizmetine zarar verir vazgeçin burdan size ekmek çıkmaz anlayın... Dua halkımızdan hizmet bizden......’’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2022, 22:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa
Mustafa - 2 yıl Önce

Bunu daha önceki HDPli belediye başkanlarımız yapmıştı zaten bu bir cesaret değil, ve o pankartı asan hiç bir belediye başkanının yakınları yolsuzluktan tutuklanmadı biraz ilkeli olun tamamı "tarafsız medya"

Pompacı
Pompacı @Mustafa - 2 yıl Önce

Sanki daha öncekiler birşeymi yaptı çalmaktan başka eskiden Bayazıt çamur götürüyordu

Kadir aydın
Kadir aydın - 2 yıl Önce

Sizi ve sizin gibi başkanları en içten dileklerimle kutlar başarılarınızım devamını dilerim sizin gibi başarılı bir belediye başkanıylada tanişmak isterim

Camiyi yapan kilifini uydurur
Camiyi yapan kilifini uydurur - 2 yıl Önce

Belediye başkanı reklamdan başka bir iş yapmiyor.Ayrica yakın koruması ayni zamanda eniştesi olan şahıs şuan yolsuzluktan ceza evinde

Hacı abdullah
Hacı abdullah - 2 yıl Önce

Sızitebriediyorm Allah yardımcınız olsun inşAllah başarılar dilerim Allah

SIRADAKİ HABER