Yıldız Acar'dan Tarihi Hamle

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ;Yeşil Doğubayazıt için kolları sıvadık

Yıldız Acar'dan Tarihi Hamle

Doğubayazıtı  Tarihsel Mirası İle Buluşturacağız
11.11. 2020 tarihinde saat 11:11’de tüm yurtta İlçe Tarım Müdürlükleri  koordinesinde gerçekleştirilen Milli Ağaçlandırma gününde Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar açıklamaları ile gündeme damga vurdu.
Doğubayazıt Kaymakamlığı himayesinde ve  İlçe Tarım Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen ağaçlandırma etkinliği  Doğubayazıt Yunus Emre Anadolu Lisesi bahçesinde start aldı.
Etkinlik çerçevesinde fidan dikimine’de katılan Başkan Acar önemli açıklamalarda bulundu.
DOĞUBAYAZIT’IN KAYBETTİĞİ EN ÖNEMLİ TARİHSEL MİRASINI YENİDEN KAZANMANIN MÜCADELESİNİ VERECEĞİZ 
Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ; 
Bugün burada  bir araya gelmemizi sağlayan ve bizlerinde dahil olduğu bu etkinlik çerçevesinde yarınlarımız için tüm kurum ve kuruluşları buluşturan organizasyonda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.
Yaşadığımız salgın süreci bizlerin bir kez daha insanın doğaya karşı acımazsızlığının oluşturduğu derin yaraları görmemize  neden olmuştur. Bu anlamda bu organizasyonda dahli olan herkese’de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Bizler göreve geldiğimizde Doğubayazıt’ımızın yaşanılabilirlik kalitesini yükseltmeyi öncelikli görev olarak belirlemiştik. Bugün geldiğimiz noktada alt yapı,su ve yol konusunda istediğimiz düzeye henüz ulaşamamış olsak da hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyor olmanın tüm kamuoyu tarafından takdirle karşılanıyor olmasını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Tabiki bizler bu kadim kentin çocukları olarak tüm sorumluluğumuzun bunlarla sınırlı olmadığı bilinci ile yaşamın her alanına dokunmak adına projelerimizi de oluşturmaya ve hayata geçirmeye gayret gösteriyoruz.
Bugün yeri gelmişken burada bu çalışmalarımızın en kıymetlilerinden biri olan projemizden de hemşerilerimizi haberdar etme fırsatı bulduk.
Doğubayazıt Belediyesi olarak kaybettiğimiz en büyük tarihsel mirasımız olan Yeşil Doğubayazıt hayalimizi hayata geçirmek üzere sürdürdüğümüz Doğubayazıt Kent Ormanı Projesini ana hatları ile tamamladığımızı duyurmak istiyorum .
Yer tahsisini de gerçekleştirdiğimiz projemiz İnşallah bahar ayları ile tüm hemşehrilerimizin ,yarınların umudu çocuklarımızın ve kurumlarımızın da katkısı ile  hayat bulacak ve hayata geçireceğimiz bu proje ile Yeşil Doğubayazıt’ımızın ilk adımı atılarak tarihsel mirasımız ile yeniden buluşma şansı yakalayacağız.
Bugün bu anlamlı etkinlikte hemşerilerimize projemizi duyurarak Doğubayazıt’ın yeniden inşasında  ve sürdürdüğümüz çalışmalarımızda desteklerini sürdürmeleri ricası ile saygılarımı sunuyorum ,dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2020, 16:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Secira
Secira - 3 yıl Önce

Biri buna nerde yaşıyorsun desin
DOĞUBAYAZIT mahf olmuş yollar berbat

SIRADAKİ HABER