Yıldız Acar'ın Takımı 3 Lige Yürüyor

Bölgesel Amatör Lig 2. bölge 3. gurupta mücadele eden Ağrı takımları BAL liginde bir ilke imza atarak seyirciye Ağrı Derbisi yaşattılar.

Yıldız Acar'ın Takımı  3 Lige Yürüyor

Acar’ın Takımı Zoru Başardı 

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’ın Doğubayazıt gençliğinin spora yönelmesi ve kente marka değer oluşturmak için geçtiğimiz yıl kurduğu  Bölgesel Amatör Ligde Mücadele eden Doğubayazıt Belediye Spor 3. lige doğru emin adımlarla yürüyor. 

Bugün kendi saha ve seyircisi önünde ilimizin bir diğer temsilcisi Ağrı Vefa Spor ile karşılaşan Doğubayazıt Belediye Spor 3 puanı 3 golle alarak şampiyonluk iddiasını sürdürdü. 

Doğubayazıt DR. Yaşar Eryılmaz Stadyumunda saat 13:00 da başlayan karşılaşmaya hızlı başlayan Vefa Spor’un 7 dakika da Emre Yaşar’ın ayağından bulduğu golle 1-0 yenik düşen Doğubayazıt Belediye Spor ,Vefa Spor’un ofsayt nedeni ile verilmeyen golünün ardından maçın kontrolünü eline aldı. 

Seyircinin 90 dakika desteklediği Doğubayazıt Belediye Spor’un baskılı oyunu 33. Dakika da Sabrican Nazlı’nın ağlarla buluşan vuruşu ile Doğubayazıt Spor’a rahat bir nefes aldırdı. 

1-1 lik eşitliğin ardından maçın kontrolünü tamamen eline alan Doğubayazıt Belediye Spor ikinci golü bulamayınca 1-1 lik eşitlikle soyunma odasına girdi. 

Çok koşan ve çok basan Doğubayazıt takımı ikinci yarıyada hızlı başladı Vefa Spor’u sahasında hapseden ve dönen tüm topları leyhine çeviren Doğubayazıt Belediye Spor’un ikinci yarıda ki baskıları sonuç verdi 62. Dakikada Eren Özden’in kendi kalesine attığı golle ev sahibi takım 2-1 üstün duruma geçti. 

2-1 den sonra da baskısını sürdüren Doğubayazıt Belediye Spor 90+3 te Tunahan Nazlı’nın ayağından bulduğu golle maçtan 3 puanla ayrılmayı bildi. 

Gol sonrası protokol tribününe koşarak Başkan Yıldız Acar’a sevgi gösterisinde bulunan futbolcular maç sonrası şampiyonluk yolunda güçlü rakiplerinden Ağrı Vefa Spor’u yenmenin sevincini de Doğubayazıt Beşlediye Başkanı Acar’la birlikte kutlayarak seyirciye gittiler. 

Ağrı Derbisinin kazananı Doğubayazıt Belediye Spor Liderle arasındaki puan farkını 2 ye düşürerek 13 puanla 4. sırada yer alırken kendi imkanları ile varlık mücadelesini, sürdüren Ağrı Vefa Spor 7 puanda kalarak 6. sıraya geriledi. 

banner47

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2021, 22:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER