Zorla Alıkonan Ağrılı Genç Kız'ın Ailesi Esra Erol'un Programına Katıldı

Ağrılı aile zorla alıkonduğunu iddia ettikleri kızları için Esra Erol'un programına çıktı

Zorla Alıkonan Ağrılı Genç Kız'ın Ailesi Esra Erol'un Programına  Katıldı

Ağrılı Dinler çifti 4 çocuklarından ikincisi olan 18 yaşındaki kızaları Neslihan Dinler’e ulaşabilmek için Esra Erol’a başvurdu.

Ağrı’dan 2019 yılının 9 ayında İstanbul’a giden ve burada kendi aile şirketlerinde çalışan 4 çocuklu Fezende ve Hayriye Dinler çifti kendisinden 30 yaş büyük tır şoförü Faraç Sarraç ile kaçan kızları Neslihan Dinler’in zorla alıkonulduğu iddiası ile Atv de yayımlanan Esra Erol’un prıogramına çıktı.

Esra Erol ve ekibinin çalışmaları sonrası kendisini Fatih olarak tanıtan Hatay Kırıkhanlı Faraç Sarraç’ın gerçek kimliğine kısa sürede ulaştı.

Esra Erol’un telefon bağlantısı da gerçekleştirdiği programda Neslihan Dinler kendi isteği ile Faraç Sarraç ile yaşadığını belirtse de aile kızlarının baskı altında olduğunu iddia etti.

Neslihan Dinler’i zorla alıkoyan Faraç Sarraç’ın evli ve 5 çocuk babası olduğu da kendisi tarafından itiraf edildi.

Kendisinin 40 yaşında olduğunu ifade eden Sarraç nfusta 45 yaşında yazıldığını iddia etti.

Bunun üzerine Esra Erol kendisinden 30 yaş küçük olan kızı alıkoyduğu iddia edilen Faraç Sarraç’ın fotoğrafınıda ekrana getirdi.

Yaşlı adamın zorla alıkkoyduğu Neslihan’dan daha büyük çocukları olduğu da bu fotoğraf karesinin ardından ortaya çıktı.

Ağrılı Anne ve Baba’nın evlerine geri dönmesini istediği kızları Neslihan Dinler’in Esra Erol tarafından programa getirilmesi bekleniyor.

banner47
Erol programda Öz Sarraçlar firmasının sahibi Faraç Sarraç’a da yoğun tepki göstererek konunun sonuna kadar takipçisi olacağını ve Faraç Sarraç’a ilişkin gelen ihbarlarıda değerlendireceğini söyledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mert
Mert - 3 yıl Önce

Cezasini verecek bir babayigit cikar insAllah

SIRADAKİ HABER