Ağrı'da yaşanan çocuk intiharlarına bir yenisi daha eklendi.16yaşında ki lise öğrencisi evinin bahçesinde kendini iple asarak yaşamına son verdi.

Ağrı'nın Gururu 12 Yaşında Türkiye Şampiyonu
Ağrı'nın Gururu 12 Yaşında Türkiye Şampiyonu
İçeriği Görüntüle

Olay bugün Ağrı Merkez Fatih Mahallesinde meydana geldi.

Herdem B. isimli 16 yaşında lise ikinci sınıf öğrencisi kız çocuğu kendini iple asmak suretiyle yaşamına son verdi

Akşam saatlerinde meydana gelen olayda evinin bahçesinde kendini iple aan Herdem B. nin cansız bedeni ailesi tarafından bulundu.

Aile bireylerinin evin avlusuna çıkması ile birlikte görülen intihar vakıası 112 acil servisine bildirildi.

Ekiplerin olay yerine intikalinin ardından yapılan incelemede Herdem B nin hayatını kaybettiği belirlendi.Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Herdem B. nin cansız bedeni otopsi için Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

Olaya lişkin Ağrı cUMHURİYET başsavcılığı geniş çaplı inceleme başlattı.