Edinilen bilgilere göre üzücü olay, gece saatlerinde Malatya'nın Akpınar bölgesinde devam eden Emlak Konut rezerv alanı şantiyesinde meydana geldi. Ekmek parası kazanmak amacıyla Ağrı'dan Malatya'ya giden 29 yaşındaki işçi, şantiye alanındaki konteyner koğuşunda kimsenin olmadığı bir sırada ranzaya bağladığı iple hayatına son vermek istedi.

Olaydan kısa bir süre sonra koğuşa giren başka bir işçi, Ağrılı genci asılı halde görünce büyük bir şok yaşadı. Durumu vakit kaybetmeksizin 112 Acil Sağlık ekiplerine bildiren mesai arkadaşları, bir yandan da genç işçiyi asılı olduğu ipten indirdi.

​Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, bilinci kapalı haldeki işçiye ilk müdahaleyi şantiyede yaptı. Ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan hemşerimiz, burada yapılan kritik müdahale ve tedavilerin ardından yeniden hayata döndü. Bilinci yerine gelen genç işçinin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiği bildirildi.

Polis ekiplerinin şantiye alanında yaptığı ilk incelemelerde yürek burkan bir detay ortaya çıktı. 29 yaşındaki işçinin, olaydan kısa süre önce aynı koğuşta birlikte kaldığı öz yeğenine "Hakkını helal et" dediği ve onu markete gönderdiği öğrenildi. Yeğeninin koğuştan ayrılmasını fırsat bilen genç işçinin hemen ardından intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

​Emniyet güçleri yaşanan üzücü olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Genç işçinin bu canına kastetme girişiminin arkasındaki neden araştırılmaya devam ediyor.

Ağrı'da Ortalama Hız Tespit Sistemi Başlıyor
Ağrı'da Ortalama Hız Tespit Sistemi Başlıyor
İçeriği Görüntüle

Agri Dan Malatya Ya Calismak I 1785164538 Xqf8 I1