Ağrılıların izdiham yaratan hizmet yoksunluğu kameralara yansıdı

AKP İktidarının uzaya astronot göndereceği söylemleri ile piar çalışması yaptığı süreçte vatandaşlar tarafından sosyal medyada ulaştırma bakanlığının halka yeterli hizmeti götüremediği gözler önüne serildi.

Mesai saatleri içinde yaklaşık 150 bin nüfusa sahip olan Ağrı’nn Doğubayazıt ilçesinde tek şube ve yetersiz personelle çalışan PTT önünde her mesai başlangıcında izdiham yaşanıyor.

Özellikle köylerden gelerek köye dönecek tek arabayı kaçırmamak için sabahın ilk saatlerinde PTT önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar yaşananlardan dolayı Ulaştırma bakanlığına ve 1 AKP,3 HDP’li Ağrı Milletvekillerine tepki gösteriyor.

Yaşananaların kabul edilemez olduğunu ifade eden vatandaşlar daha öncede sosyal medyadan seslerini duyurma çalışmalarının sonuç vermediğine vurgu yaparak ‘’Yeter artık bu kabul edilemez halin son bulması için keyfi yerinde siyasiler bir çaba göstersin ve bizi bu çileden kurtarsınlar’’diyerek tepki göstermeye devam ediyorlar.

Bugün yine mesai başlangıcında Doğubayazıt PTT Şubesi önünde yaşanan izdiham ,hizmet yetersizliğinin ne denli büyük boyutlara ulaştığını da gözler önüne seriyor.

YORUM EKLE