Musa Işın'a Altın Kalem

Eski Ağrı Valisi Musa Işın ilk kitabıyla ödüle layık görüldü.

Musa Işın'a Altın Kalem

Ağrı Eski Valisi Musa Işın siyasi araştırma dalında fark yaratarak Kitap, Kültür, sanat gazetesi ’Book Culture Art Time’s’ın (BCA)  tarafından bu yıl ilki düzenlenen '' Altın Kalem Ödülleri'' gecesinde ''Kürtlerin PKK ile İmtihanı ''adlı eseriyle Altın Kalem ödülünün sahibi oldu.

 Popülist kültürün dışında gözden kaçan değerli kalemleri ’Altın Kalem Ödülleri’ ile taçlandırıp onları edebiyatseverlerle buluşturan BCA Time’s'ın bu yıl ilkini düzenlediği  törende farklı coğrafyalarda yaşayan Türk yazarlara ve yabancı yazarlarada  ayrı kategorilerde ödüller verildi.

Yılın En Hayırsever İşadamı’ dalında jüri özel ödülü SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz’a verilirken ‘En iyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ jüri özel ödülüne, yapmış olduğu birçok sosyal sorumluluk projelerinde adında sıkça söz ettiren Gazeteci Yazar Emrah Doğru layık görüldü.

‘Siyasi Araştırma’ dalında  ödülü ise eski Ağrı Valisi ve halen Merkez Valisi olarak görev yapan Musa Işın’ın Timaş Yayınları’ndan çıkan ‘Kürtlerin PKK ile İmtihanı’ adlı.

Programda yer alan farklı diğer kategorilerde şu şekilde sonuçlandı;‘Psikoloji Dalında’ Uzm. Klinik Psikolog Rukiye Karaköse, Nesil yayınlarından çıkan, Seyahat Terapi adlı kitabıyla ödülün sahibi oldu. Ayrıca gecede; Tarih Romanı dalında İsmet Cerit, Biyografi Roman dalında Nihal Olçok, Mantık Araştırma dalında Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İbrahim Çapak, Tasavvuf Araştırma dalında Cemalnur Sargut, Siyasi Araştırma dalında ise Milletvekili Avukat Hurşit Yıldırım ve bir çok yazar farklı dallarda ödüllere layık görüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER