Bir Ak Parti Kaç Lira Eder Birader

Cumhurbaşkanı danışmanının ‘’50 Şehit verdik ama Suriye de ki ihalelerden büyük payı bizim müteahhitler alacak ‘’dediği kadar yüksektir ederi Ak Parti’nin .

Zira biz ölmeyi bilir, saymayı bilmezlerin hesap edemeyeceği kadar yüksek bir meblağ.

Bizim sayacağımız zincir oluştururken Hatim de cüz sayısı kadardır,aklımız ermez o hesaplara.

Bize düşen bu Milli (!) tavrı alkışlamak Ertuğrul izleyip kılıç kalkan tv karşısında oturmaktır en fazla.

Ak Parti kaç lira eder bilmeyiz biz mesela .

Bize düşen 15 Temmuz darbe girişiminden sonra tutulan demokrasi nöbetlerinde Balyoz’a, Ergenekon’a, Sarı Kız’a sarmış Ak Partili vekilin Feto Kumpaslarını öven hönkürmelerini alkışlamaktır en fazla .

Şamil Tayyar’ın bahsettiği Feto borsasından keramet beklemeyiz biz asla.

Bize düşen Üniversitenin Akademik Takvim başlangıcında Ak Partili Vekilin And’ımızı kaldırmanın gururunu yaşayan politik tavrını, portakal bıçaklayıp, son sigara paramızla döviz bürolarının kapısında aldığımız doları yine çıkmadan orada bozdurarak resim çekip sosyal medyada paylaşarak desteklemektir tamda.

Ak Parti kaç lira eder biz bilmeyiz mesela ,bize düşen Hocaefendi dendiğinde makrube partilerinde,Türkçe olimpiyatlarında yerli.

Açılım süreçlerinde Başbakan’ını eczaneye sokarak saklayacak,Abide yıkılacak dendiğinde susacak kadar Milli bir tavırdır aslında.

3 Y ile mücadele etmek için iktidara gelen Ak Partinin bir ederi yoktur Ağrı da, bitmeyen hastaneden ,eşşek gitmez yollarından bahsedilmez Ankara da.

Yatırım bile (Tıp Fakültesi) Uçakla gelirken Ağrı’ya İbrahim Beyle (Çeçen) sohbet ederken gelir akıllarına.

İşte tamda bu sebeple soruyoruz Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nizamettin Şahin ve Koyun Keçi Birliği Başkanı Nuri Samancı’ya yerli ve milli tek kurum olarak hizmet verdikleri için Ağrı’ya Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü hakkındaki yolsuzluk iddialarına ilişkin ne düşünüyorsunuz acaba ?

Bize düşen işimize gelmeyene kulağımızın üstüne yan yatıp duymamaktır aslında.

Dava adamlarına lira etmez Ak Parti, olmayanın rozetinde,koltuğunda,tirt’inde tek geçer akçe bozdur bozdur harca…

YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk Şenses
Faruk Şenses - 6 yıl Önce

Harbiden de öyle...