Doğubayazıt Bir Başarı Öyküsüne Şahitlik Ediyor

Doğubayazıt Bir Başarı Öyküsüne Şahitlik Ediyor

Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasının hemen ardından çalışkanlığı ile öne çıkan İhsan Kösen boş durmuyor.

Ağrı da performansı en iyi müdürler arasında anılan İhsan Kösen çalmadık kapı dokunmadık bina bırakmadı.

Kösen Salgın endeni ile şanssız bir dönemde başladığı Milli Eğitim Müdürlüğü sürecinde ilçenin tüm okullarında sorunların yerinde tespiti için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor.Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen'in çalışmalarının protokoldede karşılık bulduğu net bir şekilde görülüyor.

Öyleki Ağrı Valisi Osman Varol okulların eğitime açıldığı 21 Eylül tarihinden bu yana geçen 2 haftalık süreçtegerek eğitim öğretim yılının açılışı ve gerekse çalışmaları yerinde izlemek için 2. kez Doğubayazıt'ı ziyaret etti.

Başarılı İdarecinin programlarda sunmuş olduğu görsellikte en az çalışmaları kadar akıllarda kalacak bir performans sergilemeye başladı.

Kösen'in amirleri ile uyumlu çalışmasıda bu başarıyı perçinleyen etkenlerden biri olarak görülürken uzun zamandır suskun bir seyir sergileyen Milli Eğitim Camiasında yeni bir heyacanın ilk kıvılcımları olarak görülüyor.

Kösen'in çalışmaları sonucu 21 Eylül tarihinde Çetenli İlk ve Ortaokulunun açılış törenine Vali Dr. Osman VAROL  , Kaymakam Mehmet Kemal AKPINAR katılmışlardı.

Yine bugün Doğubayazıt Karakent Köyü İlk-Ortaokulu yenilenmiş binası ile Ağrı Protokolünü ağırladı.

Karakent Köyü İlk-Ortaokulu da yeni Eğitim Öğretim yılı açılışı Vali Osman Varol ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin'in katılımı ile gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2020, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER