Ağrı'da İstihdamın Yeni Kalesi Faaliyet Sürmek İçin Gün Sayıyor

Ağrı'da istihdama yönelik başlatılan projelerin ikincisi olan ve çok sayıda kişinin iş sahibi olmasını sağlayan Ayakkabıcılar Sitesi faaliyetlerine başlamak için gün sayıyor.

Ağrı'da İstihdamın Yeni Kalesi Faaliyet Sürmek İçin Gün Sayıyor

Dönemim Ağrı Valisi Süleyman Elban tarafından projelendirilen ve temeli atılan Ayakkabıcılar Sitesinde sona gelindi. 

Ağrı Valisi  Dr. Osman Varol tarafından yapımı tamamlanan sitede , firmalar tefriş ve donatı faaliyetleri sürdürerek  yakın zamanda üretime başlamayı planlarken sürpriz bir misafir ağırladı. Vali Varol beraberindeki heyetle birlikte 6 bloktan oluşan Ayakkabıcılar Sitesinde incelemelerde bulundu. 

Ayakkabıcılar Sitesinde faaliyet gösterecek olan firmaların üretim tesislerini inceleyerek firma yetkililerinden üretim kapasitesi ve personel durumuna ilişkin bilgi alan Vali Varol, hayata geçirilen proje ile Ağrı’mızın ülkemizin üretim merkezi haline geleceğini ifade etti. 

Ağrı Ayakkabıcılar Sitesi ile sektör üretimine önemli bir merkez kazandırılırken başlayacak olan üretmle birlikte Ağrı’da önemli oranda isdihdam sağlanacak olması da vatandaşların yüzünü güldürdü. 

Meşakkatli bir kurs süreci ile birlikte işyerlerinin faliyete geçmesini bekleyen ve bu yolla iş sahibi olan gençlerde heyecanla iş başı yapacakları günü beklediklerini ifade etti. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Kendiniz çalın kendiniz oynayın yani torpilli olan kurs veriyor torpili olan işe alınıyor bilmeyende ne güzel yatırım ne güzel istihdam diyor ama memlekette ne dalaverelerin döndüğünü çok iyi biliyor ilk seçimde hesap sorulacak artık yeter

SIRADAKİ HABER