Vali Elban'ın Projesi Meyvelerini Vermeye Başladı

Ağrı Valisi Süleyman Elban'ın Tekstil Kent Projesi meyvelerini vermeye başladı

Vali Elban'ın Projesi Meyvelerini Vermeye Başladı

Ağrı Valisi Süleyman Elban'ın Tekstil Kent Projesi meyvelerini vermeye başladı. Control Conpany adlı firma Ağrı'da kurulacak olan fabrikası için personel alım ilanı astı. Ağrı Abide meydanı ve şehrin muhtelif yerlerinde personel alım ilanı yapan firma yetkilileri ile yaptığımız görüşmede bir çok ulusal ve uluslar arası markanın Ağrı'da kuracakları atölyede fason çalışmasını yapacaklarını kaydeden Firma yetkilisi eğitim amaçlı asılan pankartlarına da açıklık getirdi.

Ağrı04haber.com'a açıklamalarda bulunan yetkili ' İlk etapta İş Kur Üerinden Mesleki Eğitim kursları bünyesinde 50 kişilik bir kontenjanla başlıyoruz. Bu kursların tamamı bayan istihdamına yönelik olacak ve kursiyerler kurs boyunca günlük 45 lira olmak üzere ayda 900 Türk Lirası ücretle meslek öğrenecekler. Sonrasında eğitilmiş personel firmamız bünyesin de Asgari Ücret artı yol ve yemek parası karşılığında firmamız bünyesinde istihdam edilecek. Çocuklu hanımlarımız için Kreş ücretide verilecek'' dedi. Yetkili isim aynı zamanda 50 kişi ile başlayacakları istihdamın hedefinin 300 kişiye ulaşmak olduğunun altını çizdi.

Firma yetkilisi ''çalışanlarımızın yüzde 80'i eğitim vereceğimiz hanımlardan yüzde 30'u da deneyimli beylerden oluşacak'' dedi

Control Conpany firması uzun bir aradan sonra Ağrı'da İş ilanı veren ilk firma olarak dikkat çekerken Vali Süleyman Elban'ın Tekstil Kent Projesinin meyvelerini vermeye başladığının görülmesi de sevinçle karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2018, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER