Afyon Belediye Başkanı ,Savcı Sayan'ı Yalanladı

Ak Partili Afyon Belediye Başkanı Zeybek'ten Savcı Sayan'a yalanlama

Afyon Belediye Başkanı ,Savcı Sayan'ı Yalanladı

 Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a 2 hafta da 2. yalanlama.

Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı Kongresinde Sırrı Sakık’a ilişkin ifadelerini Ağrı eski Belediye Başkanı Sakık gerçekleri yansıtmadığını ifade ederek yalanladığı Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a bu kez Ak Partili Afyon Belediyesinden yalanlama geldi.

Afyon Postasının haberine göre Afyon’un Ak Partili Belediye Başkanı Mehmet Zeybek , Savcı Sayan’ın Ağrı da basın buluşmasında ifade ettiği ‘’Afyon Belediyesi geçen gün beni arıyor benden formülü istiyor.Diğer illerdeki belediyeci arkadaşlarımız yine aynı şekilde lütfen bize ulaşım müdürünüzü gönderin diyorlar’’ ni fadelerinin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek yalanladı.

banner47
Afyon Postasından Nail Azbay’ın haberine göre Afyon Belediye Başkanı Zeybek Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı şu sözlerle yalanladı.

Zeybek ; Bizim hiçbir şekilde Ağrı ile görüşmemiz olmadı.Ekibimizi topladım.Bugüne kadar hiçbir görüşme yapılmadığını ifade ettiler.Bizim Afyon Belediyesi olarak bugüne kadar hiçbir belediye ile trafik ile ulaşım ile ucuz ulaşım ile ilgili hiçbir girişimimiz olmadı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2020, 10:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eshat haykir
Eshat haykir - 3 yıl Önce

Ya afyaon belediye başkanı yalancidir ben tanıyorum

kayabeg
kayabeg - 3 yıl Önce

yalan dolan talan

Saldıray Çözer
Saldıray Çözer - 3 yıl Önce

Al birini sok ötekine.

Agrili can
Agrili can - 3 yıl Önce

Savci sayan kimse oy vermemeli! Adam politikan baska bir sye yapmiyor. Agri daha iyisini hak ediyor!

SIRADAKİ HABER