Ağrı Ak Parti Kongresi Yine Ertelendi

Ak Parti de sürecin yoğunluğu Ağrı İl Başkanının belirlenmesini geciktiriyor

Ağrı Ak Parti Kongresi Yine Ertelendi

Ağrı Ak Parti Kongresi Yine Ertelendi
Abbas Aydın'ın tek aday olarak gireceği kongreye saatler kala alınan ertelame kararından sonra 17 Şubat olarak açıklanan kongre tarihi 22 Şubat olarak değiştirilmişti.
Ak Parti Kongrelerinin yoğun bir şekilde sürmesi nedeni ile genel merkez teşkilat yapılanmasında yaşanan sıkışıklık Ağrı İl Başkanlığı için yapılacak değerlendirmeleri geçiktirdiğinden dolayı konre yeniden ertelendi.

banner47
24 Şubat tarihine alınan kongrede tek aday olarak seçime girecek aday adaylarının değerlendirilmesine bugün öğlen saatlerinde başlandı.
Ak Parti kulislerinde başkan olmak için müracaat eden adaylar arasından 6 isim öne çıkarken başvurusu bulunmayan 2 isimde değerlendirilenler arasında yer alıyor.
Başvuruda bulunmadığı halde değerlendirilmesi düşünülen adayların Ağrı Eski Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Ağrı Eski Milletvekili Halil Özyolcu da kesin olarak konuşuluyor.
Başvuru yapanlar arsında 6 ismin kimler olduğunu değerlendirme aşamasında etik olmadığı için açıklamıyoruz.Muhtemel adayın yarın saat 15:00-17:00 arasında belirleneceğide gelen bilgiler arasında yer alıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğrusu bu
Doğrusu bu - 3 yıl Önce

Aday liste dışı seçildi Aday yakinlari heyecana gerek yok.

Yandaş vatandaş
Yandaş vatandaş @Doğrusu bu - 3 yıl Önce

Savcı Sayan kimi tercih ederse o bşk.olur aksi kavga gürültü çıkar çünkü pasta büyük birdaha bu makamları göremeyeceklerini kendileride biliyor. ..

secilsin
secilsin - 3 yıl Önce

Secilsin bakalım gelen gideni her halikurda aratacak yine olan Ağrıya olacak eski den vekillik yapmış yada belediye başkanlığı yapmış ağrıya ne hizmeti olmuş yada başarısı olmuşki yeniden bu milletin başına iktidar partisi yeniden seçip gönderiyor hep boş hep boş yazıklar olsun

SIRADAKİ HABER