Ağrı Belediye Başkanı Sayan Ulaşımda Sınıfta Kaldı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Ulaşımda Sınıfta kaldı.Ne iz var ne işaret vatandaş mağdur

Ağrı Belediye Başkanı Sayan Ulaşımda Sınıfta Kaldı

Sezon bitti yollar perişan.

Ağrı Belediyesi tarafından yürütülen sözde yol çalışmaları kabusa döndü.
Ağrı'nın en işlek caddelerinde yol çalışmalarına başlayan Ağrı Belediyesi Vali Konağı Caddesinde başlattığı ve sonlandırmakta güçlük çektiği yol çalışmaları için tepkilere hedef olmuştu.
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın 220 kilometrelik yol ağının sadece 15 kilometresinde çalışma yapa ildiklerini açıkladığı Ağrı da vatandaşlar yollardan kaynaklı şikayetlerini sürdürürken bugece alınmayan önlemlere ilişkin şikayetlerde gelmeye başladı.
Ağrı Belediyesinin pandemi nedeni ile en işlek yol olan Atalay Bulvarı Hastane güzergahında başlattığı çalışmalarda hiç bir uyarı ve ikaz işareti  bulundurmaması tepki çekti.
Ağrı Belediyesi tarafından kazılan yola şerit çekilmemesi ve işaret bırakılmaması üzerine bir çok araç eczanelere dönüş kavşaklarında askıda kaldı.
Sözde Büyükşehir Belediyelerine örnek teşkil ettiği iddiasındaki belediyenin bu vurdumduymazlığı vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.
Ağrı Belediye Başkanlığının iş bilmez işgüzarlığından dolayı mağdur olan vatandaşlar kendi objektiflerinden çektikleri fotoğraflarla şikayetlerini haber merkezimize bildirmez devam ediyor.Paylaşılan mesajlarda Ağrı Belediyesine öfke kusan vatandaşlar kentin köy olamadığına işaret ederek kural uygulamalarına dikkat çekiyorlar.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

O aracı süren ya kör yada ard niyetli oraya nasıl inmiş neden inme gereği duymuş hani besbelli çalışma var yarım metre kazılmış işte

Sadece yol mu?
Sadece yol mu? - 3 yıl Önce

Dolmuş durağında birgün bekleyin insanların sesi herşeyi anlatıyor. Halk çok dertli çookkk bu ses Ankara’ya kadar gider sanırım.

SIRADAKİ HABER