Ağrı Corona Sıra Sayısına İnanamayacaksınız

Ağrıda corona şüphesi ile hastaneye başvuran

Ağrı Corona Sıra Sayısına İnanamayacaksınız

Ağrı da Corona Virüs şüphesi ile hastaneye başvuran hasta sayısı dudak uçuklattı.

Bugün Ağrı da Corona şüphesi ile hastaneye başvuranların sayısının saat itibari ile 700 lere ulaştığı öğrenildi.

Ağrı Devlet Hastanesine son günlerde ortalama 600 kişinı  covid-19 şüphesi ile hastaneye başvurduğu ve hastaların tamamının aynı kapıdan giriş yaptığı bununda salgın riskini arttırdığı biliniyor.

Valilik bünyesinde Corona Virüse ilişkin gerçekleştirilen toplantıda Gazeteci Taner Söylemez bu konuya hassasiyetle eğinilmesi  gerektiğine vurgu yaparak bir salgın hastanesi kurulması yönündeki önerisi,  Vali Osman Varol tarafından bu yönde çalışmalarının olduğu yönünde cevaplamıştı.

banner47
O günden bu güne herhangi bir gelişme yaşanmadığı gibi vatandaşların şikayetleri artarak devam ediyor.

Ağrılılar covid-19 şüphesi ile hastaneye başvuranların aynı havayı teneffüs etmekten korktuklarını beyan ederek sosyal medya hesaplarından da Bir düzenleme yapılması yönünde isyanlarını paylaşıyorlar.

Hergün aynı yoğunlukta corona şüphelisi ile aynı kapıdan giriş yapmanın çaresizliği içindeki vatandaşlar tedirginliklerini paylaşacak siyasi bir mecra ve  bir merci bulamamaktanda şikayetçiler.

Ağrılılar Özel Yaşam ,Ağız dış veya farklı bir alternatifte covid-19 hastanesi oluşturulması yönündeki taleplerini dillendirilen #Daha ne bekliyorsunuz ,İtalya mı olalım seslenişinde bulunuyorlar.

Ağrının ivedilikle bir Corona hastanesine ihtiyaç duyduğunu verilerde açık bir şekilde göstermeye devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2020, 01:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dogrucu
Dogrucu - 4 yıl Önce

Yav kardeşim o isyanı yapacağınıza kırın ayağınızı oturun evinizde cumhuriyet caddesi maskesiz sorumsuzlarla dolu buna devlet napsin hakkımı helal etmiyorum onlara.

Anticorona
Anticorona - 4 yıl Önce

Pazartesi günü bende oradaydım saat 23.00 da 1300 lerdeydi. Millet iç içe doktorlar güvenlik isyandaydı bizim halkımız biraz duyarlı olsa hiç biri yaşanmaz #SOSYALMESAFE 0 adam kayırma ön planda olan garibana oluyor yazık Ağrı bunu hak etmiyor.

Abdullah aktaş
Abdullah aktaş - 4 yıl Önce

Durum vahim Allah için el atın millet vekileri nerdesiniz

A
A - 4 yıl Önce

Devlet ne yapsın demek ne oluyor. Biz halk olarak gerekli önlemleri alacağız onlarda devlet olarak gerekli önlemleri alacaklar. Çalışan, dükkânının kirasını vermek zorunda olan esnaf ne yapacak dizlerini kırıp evde oturursa. Safi boş konuşmuşsun arkadaş. Maske taksınlar da polis maskesi olmayanı görünce bir şey demiyor ki. Maskesiz dolaşan koluna takılı gezen primatlara diyecek söz değil küfür bile bulamıyorum orası ayrı bir mevzu zaten.

SIRADAKİ HABER