Ağrı Türk Eğitim-Sen 5. Olağan Kongresi

Ağrı Türk Eğitim-Sen Başkanı Erhan Kılıç 5. Olağan Kongre için davette bulundu

Ağrı Türk Eğitim-Sen 5. Olağan Kongresi

Kıymetli Delegelerimiz, Şerefli hak mücadelemizde gücümüze güç katan çok değerli yol arkadaşlarım. 


İlimizde, 2001 yılında bir avuç inanmış gönül eri ağabeyimizin kararlı ve ihlaslı gayretleri ile başlayan sendikal mücadelemiz, bugün tüm eğitim çalışanlarının takdirini kazanmış, yüzlerce üyemizin güven ve itimat ile bağlı olduğu bir çınar olma yolunda önemli kademeleri aşmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 


Türk Eğitim-Sen, muhatabı kim olursa olsun, her durum ve koşulda, hiçbir denge hesabı gütmeden her daim eğitim çalışanlarının yanında saf tutan gerçek sendikacılığın adresidir. Sendikamızın duruşunu ve politikasını belirleyen tek unsur, temsil ettiğimiz eğitim çalışanlarının hak, kazanım ve talepleridir. 


Türk Eğitim-Sen, sadece bir sendika değil, bir sivil toplum kuruluşu olarak Devletimizin ve milletimizin ihtiyacı olduğunda sağına soluna "kim var?" diye bakmadan, "Ben varım!" Diyerek cesaretle öne atılan Türkiye Sevdalısı yiğitlerin hayat verdiği milli bir sivil toplum kuruluşudur. "Türkiye Sevdamız, Ekmek için Kavgamız" diyerek vatan sevgisini ekmek kavgasının önünde tutan ,varlığını mensup olduğu Türk milletine adamaktan geri durmayan, Büyük bir sevdanın, büyük bir mücadelenin yılmaz yolcuları olmaktan onur duyuyoruz. 


Kıymetli Delegelerimiz, 

Geçmişten gelen gücümüz ile daha başarılı ve güçlü yarınlara adım atacağımız Ağrı Şubemizin 5. Olağan Genel Kurulunu Allah'ın izniyle bu hafta sonu gerçekleştireceğiz. Salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde 14.11.2021 Pazar günü nihai olarak yapılacak kongremize teşriflerinizi bekliyoruz. 

Saygılarımızla 


Yönetim kurulu adına 

Erhan Kılıç
Türk Eğitim-Sen
Ağrı Şube Başkanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER