Ağrı'ya AVM Sürprizi

Ağrı'da AVM yapımında sona geliniyor

Ağrı'ya AVM Sürprizi

Ağrı da AVM yapımı için tüm şartlar yerine getirildi.
Ağrı İl Özel İdaresi resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımında  Ağrı Valisi Osman Varol'un yapılması planlanan AVM için tahsis edilen bölgede incelemeler yaptığı duyuruldu.
İl Özel idaresinin paylaşımında :Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, Tekstil Kent'te yapımı tamamlanan Sosyal Tesiste incelemelerde bulunarak yapımı devam eden 4. Etap inşaat çalışması ve yapılması planlanan Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Turizm Tesisleriyle ilgili Genel Sekterimiz Erhan Tenekeci’den bilgi aldı. İfadelerine yer verildi.
Ağrı04haber  olarak AVM kurulumuna  ilişkin olarak yaptığımız çalışmalar sonrası elde ettiğimiz bilgilere göre Tekstil Kent ve Ağrı Şehirler Arası Otogarı arasında kurulması düşünülen yapı için tüm alt yapı hazırlıklarının olduğu ve bir takım görüşmelerdede sona gelindiği bilgisi edinildi.
Hızlandırılan çalışmaların önümüzdeki günlerde bir temel atma töreni ile taçlandırılabileceği de ilgili kurumlarda dillendirilmeye başlandı.
Ağrı AVM nin en geç Nisan ,Mayıs aylarında temelinin atılacağına çok kuvvetli bir ihtimal olarak görülüyor.

Yapılması düşünülen Açmanın yap,işlet devret modeli ilemi yoksa İl Özel İdaresi ortaklığı ilemi yapılacağı görüşmelerin ardından netlik kazanacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2020, 11:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Şehirden uzakta avm he babam he kime ne fayda sağlayacak merak ediyorum yap işlet devret milletin parasını zengine vermekten başka birşey değil

Ahmet  kaya
Ahmet kaya - 4 yıl Önce

Bu nasl bi iş

04
04 - 4 yıl Önce

Doğubayazıttan sonra ağrıda avm açılması güzel oldu

Derman
Derman - 4 yıl Önce

Ağrı çok gelişiyor uçuyor resmen fabrikalar atölyeler daha ne olsun bizim.o millet o kafayla giderse daha çok sürünür

Ahh be kardeşim
Ahh be kardeşim - 4 yıl Önce

Ağrı’da dolmuş kullanan kaç tane kurum idarecisi var çok azdır belki hiç yok. Dolmuş rezaletini çözemedik bu pandemi de iki katı oldu 1 saatte bir gelen dolmuş mu olur. Biz yaklaşık 5 yıldır konuşulan AVM yi konuşuyoruz.

Osman Bucak
Osman Bucak - 4 yıl Önce

Ağrı için çok güzel bir proje inşAllah devamı gelir

SIRADAKİ HABER