Annesinin Kafasını Kesti Balkondan Aşağı Attı

Annesinin kafasını keserek balkondan aşağı atan caninin görüntüleri infial uyandırdı

Annesinin  Kafasını Kesti Balkondan Aşağı Attı

İstanbul da yaşanan vahşet Türkiye’yi yasa boğdu.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir cani birlikte yaşadığı annesini bıçaklayarak öldürdükten sonra kafasını keserek balkondan dışarı attı.

Olay İstanbul Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi 2005 Sokak'taki 3 katlı apartmanın birinci katında gerçekleşti.

Annesi Hava Sayan ile birlikte yaşayan cani Ali Sayan yaşanan tartışmanın ardından annesini bıçaklayarak öldürdü.Annesinin kafasını keserek balkona çıkan Ali Sayan buradan annesinin kesik başını komşularına gösterdikten sonra sokağa attı.

İhbar üzerine olay yerine Çevik Kuvvet Polisleri ile Özel Harekat Polisleri geldi. Çevik Kuvvet evin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Polisleri gören Ali Sayan evi yakarak direnmek istedi. Uzun uğraşlar sonucu Özel Harekat Polisi, Ali Sayan’ı yakalayarak gözaltına alındı. Katil zanlısının daha önceden ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden firar ettiği öğrenildi.

Mahalle sakini Mesut Usta, “Madde bağımlısı olduğunu biliyoruz. Annesini kafasını kestiğini öğrendik. Nedeni hakkında bir fikrimiz yok. Cinayetten sonra evi de yakmış. Balkona çıkıp annesinin kafasını insanlara gösterip, sokağa fırlatmış. Yoldan geçen bir motokuryenin önüne düşmüş. Evi terk etmemiş, polis de orada gözaltına almış” dedi.

Olayla ilgili İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Bağcılar ilçemiz Fevzi Çakmak Mahallesinde annesi H.S’yi (58) vahşice öldüren A.S (26) adlı şahıs emniyet birimlerimiz tarafından yakalanmıştır. A.S. adlı şahsın, çok sayıda ruh ve akıl hastalıkları hastanelerinde psikolojik tedavi gördüğü, son olarak 1 ay önce taburcu olduğu, ayrıca şahsın uyuşturucu kullanmaktan 1 kaydı olduğu tespit edilmiştir” denildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2022, 18:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER