Bahçeli'nin Af Israrı

Bahçeli'nin Af Israrı

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli Af konusunda ısrarını sürdürüyor.

Bahçeli Başbakan Binali Yıldırım'ın ''Teröristlere kesinlikle af  yok'' açıklamasına ilişkin bu gün cevap niteliğinde Af meselesini tekrar etti.Israrcı olacaklarının altını çizdi

 Bahçeli, af önerisine ilişkin yeni açıklamasında "Çok ciddi sosyal ve toplumsal boyut kazanmış, ihtiyaç haline gelmiş, kanayan bir yaraya dönüşmüş mühim bir meseleyi milletimizin gündemine taşıdık. Bu konuda da kararlıyız ve sözümüzün ardındayız. . Allah'ın izniyle affın çıkacağını ümit ediyorum" ifadesini kullandı.

MHP'den yapılan açıklamaya göre Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere'ye giderken "Af gündemimizde yok." sözlerini değerlendirdi.

Mhp Genel Bşkanı Bahçeli :

"Biz kendi gündemlerinde olsaydı zaten destek verir, müspet kanaatimizi kendileriyle paylaşırdık. Ancak gündemlerinde olmadığı için bir görüşümüzü, çok ciddi sosyal ve toplumsal boyut kazanmış, ihtiyaç haline gelmiş, kanayan bir yaraya dönüşmüş mühim bir meseleyi milletimizin gündemine taşıdık. Bu konuda da kararlıyız ve sözümüzün ardındayız." 


"Sayın Başbakan 'Teröristlere kesinlikle af yok.' diyor. Biz de bunun aksini söylemiyoruz. Bizim de kast ettiğimiz zaten budur. Biz, kendi gündemimizi seslendirdiğimiz gibi on binlerce mağdurun, kader kurbanının hakkını da hukukunu da müdafaa edeceğiz, devamlı dillendireceğiz. Allah'ın izniyle affın çıkacağını ümit ediyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER