İsmail Saymaz,Savcı Sayan'ı Tarumar Etti

Hürriyetin usta ismi Savcı Sayan'ı arşivi ile vurdu

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın Millet Bahçesi’ne ‘Dedikodu Kulübesi’ yapıldığını ve gelen tepkiler üzerine kulübenin üzerinin örtüldüğünü iddia etmişti. Savcı Sayan ise bu iddialara iftira derken, İsmail Saymaz bugün yayınladığı bir videoyla Savcı Sayan'ın 'projesini' daha önce anlattığını ortaya çıkardı.

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın Millet Bahçesi'ne ‘Dedikodu Kulübesi’ diktirdiğini ve vatandaştan gelen tepki sonucunda kulübenin üstünün branda ile kapatıldığını iddia etmişti.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, üç gün önce şehir merkezindeki Millet Bahçesi’ne ‘Dedikodu Kulübesi’ diktirdi. Vatandaşların tepkisi üzerine kulübe bugün muşambaya sarılıp kapatıldı."

Savcı Sayan ise yine sosyal medya hesabı üzerinden iddialara cevap vermişti

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan verdiği cevapta iddianın iftara olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"İsmail daha önce kişisel verileri deşifre ettiğin için alacağın cezanın öcünü almak için iftiraya başladın o kulübe bir oyun merkezinden bize verilmiş belediyemizde zabıta kulübesi yapmak için oraya koymuş. Üzerindeki yazı fark edilince üzeri örtülmüş. Yargıda hesap vereceksin. Dün akşam konulmuş 1 saat içinde kaldırılmış. 3 günün yalan. Utanmadan bana iftira atıyorsun. Bize bulaşarak meşhur olmaya çalışıyorsun. Burada sana ekmek çıkmaz. bırak çalışalım."

İsmail Saymaz bugün Savcı Sayan'ın 'iftira' açıklamasına yine sosyal medya üzerinden cevap verdi

banner47

Savcı Sayan'ın kendisine dün akşam bir mesaj gönderdiğini söyleyen İsmail Saymaz "Savcı Sayan, dün gece bana “öyle bir şey varsa Allah beni öldürsün” diye yazdı. Al, işte var. Ölüm konusu Azrail ile sizin aranızdaki bir mesele, fakat istifa edebilirsiniz sayın Sayan" dedi.

Ayrıca Savcı Sayan'ın gönderdiği mesajı da paylaştı

kaynak (onedio.com)

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2020, 22:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
he he
he he - 4 yıl Önce

belediye baskanının ağrı ya cok önemli projeleri var bir bir de gercekleştiriyor bırakın çalışan insanı luzumsuz eleştirmeyi savcı sayan ağrı için kazanctır

SIRADAKİ HABER